Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün

Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün

  • Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün
  • Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün
  • Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün
  • Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün
  • Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün
  • Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün
  • Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün
  • Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün
  • Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün
  • Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün

    1. Gün: İstanbul – Kavala – Thassos Adası

    İstanbul Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı Önünden saat 22:00’da, Mecidiyeköy Zıraat Bankası Önü 22:30’da, İncirli Ömür Otobüs duraklarından 23:00’da, Beylikdüzü Marmara Park Havaist durağından 23:30’da, Silivri 5M Vega Avm önünden 00:15’de, Yenice Aytemiz tesislerinden 00:55’de , Namık Kemal Yaypet Dinlenme tesislerinden 01:25’de siz değerli misafirlerimizi alarak Malkara – Keşan istikametini takip ederek turumuza başlıyoruz.  İpsala sınır kapısına varıyoruz. Burada yapacağımız pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından gece yolculuğu ile yolumuza devam ediyoruz.

    2. Gün: Thassos Adası – Pachis Beach

    Sabah saatlerinde ulaşacağımız Kavala yakınlarında Nea Karvali’de bulunan dinlenme tesisimizde kahvaltı için mola veriyoruz. Burada çorba, kahvaltı tabağı veya börek olarak alacağınız serbest kahvaltı sonrası Thassos adasına gitmek üzere Keramoti limanına doğru hareket ediyoruz. Limandaki feribotlara binip yaklaşık 40 dakika sürecek yolculuğun ardından Thassos Adası’na varıyoruz. Thassos Adası’na varışımız sonrası adanın en meşhur plajlarından biri olan Pachis Beach e gidiyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanda misafirlerimiz denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarabilirler. Plaj girişleri ücretsizdir, misafirler sadece plajda adlıkları yiyecek içeceklerin ücretini öderler. Plajdaki serbest zamanımızın ardından otelimize transfer ve odalara yerleşme. Akşam dileyen misafirlerimiz için ücretsiz olarak Limaneria’ya gece turumuz olacaktır. Ücretsiz gece turumuz için saat 20:00’da otelden ayrılıp gece 23:30’a kadar Limaneria merkezde siz değerli misafirlerimize serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

    3. Gün: Thassos Adası – Aliki Beach – Giola – Taverna Gecesi

    Sabah Otelde alacağımız kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Aliki Beach – Giola Turuna katılabilirler (20 Euro). Otelden özel aracımızla hareket ettikten sonra ilk olarak adanın ünlü plajlarından Aliki Beach’e gidiyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde Aliki beach’de ayrıca Antik Liman, Antik Mermer Ocağı ve yürüyüş yolunu da gezebilirler.  Aliki Beach’den saat 15:30 da ayrılarak Giola’ya doğru hareket ediyoruz. Gezeceğimiz yere ulaşmak için ana yolun kenarında otobüsten inip yaklaşık 20 dakikalık bir yürüyüşün ardından Giola’ya varıyoruz. Giola’da Zeus’un Afrodit’in yüzmesi için yaptırmış olduğu ve Afrodit’in gözyaşı damlasını sembolize eden doğal oluşum Giola Lagünü’nde eşsiz bir yüzme tecrübesini deneyimleyebilmek veya denizde yüzebilmeniz için 1 saatlik serbest zaman veriyoruz. Verilen serbest zamanın ardından tekrardan otobüsümüze yürüyüp otelimize doğru dönüşe geçiyoruz. Geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz akşam ekstra olarak düzenlenecek Yunan Tavernası Turuna katılabilirler (45 Euro). (Deniz ürünleri ağırlıklı 2 alkollü içecek dahil zengin fiks menü.) Turumuzun ardından otelimize transfer.

    4. Gün: Thassos Adası – Psili Amos Beach Turu - Tekne Turu

    Sabah otelde alınan kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek  Psili Amos Beach Turu yapıyoruz. (10 Euro) Alternatif tur programımız için adanın muhteşem koylarında yüzebileceğiniz tam gün yemekli tekne turu. Kişi Başı 45 Euro.(İlk gün rehbere bildirilmeli ve müsatlik alınmalıdır). Ekstra turlara katılmayacak misafirlerimiz otelin yakınındaki plajda vakit geçirebilirler. Tam gün sürecek deniz keyfinin ardından misafirlerimizi tekrar otele getiriyoruz.  Akşam yapılacak aktiviteler hakkında lütfen rehberimizden bilgi alınız.

    5. Gün: Thassos Adası – Marble Beach – Porto Vathy

    Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından gününüz serbest. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Marble Beach Turu’na katılabilirler (20 Euro). Tura katılan misafirlerimizle kahvaltı sonrası adanın en çok merak edilen plajlarından biri olan Marble Beach ‘e doğru yola çıkıyoruz. Mermer ocaklarından dökülen taş ve kumlardan oluşan beyaz plaj, Marble Beach’in tüm dünyada meşhur olmasını sağlamıştır. Burada vereceğimiz fotoğraf ve deniz molasının ardından Limenas merkeze gelip alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası rehberimizin vereceği saatte aracımızda buluşarak otelimize dönüyoruz.  Akşam dileyen misafirlerimiz için ücretsiz olarak düzenlenecek Potos gece turumuz olacaktır. Ücretsiz gece turumuz için saat 20:00’da otelden ayrılıp gece 23:30’a kadar Potos Merkez’de siz değerli misafirlerimize serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

    6. Gün: Thassos Adası – Golden Beach – Panagia Köyü – İstanbul

    Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından check out işlemlerimizi tamamlayıp bagajlarımızla otelden ayrılıyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Golden Beach ve Panagia Köyü Turu’na katılabilirler (20 Euro). (Ekstra tura katılmayacak olan misafirlerimiz Limenas merkezde serbest olarak zaman geçirecektir). Turumuza katılan misafirlerimiz ile ilk olarak Golden Beach’e gidiyor ve deniz kum güneş keyfi için serbest zaman veriyoruz . Saat 14:00’a kadar sürecek serbest zamanımızın ardından Golden Beach’den ayrılıp Thassos adasının ilk yerleşim merkezi olan Panagia Köyü’ne gidiyoruz.  Kuzu çevirme ve kokoreçi ile ünlü bu köyde yemek ve alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın ardından Panagia Köyünden ayrılıp limana geçiyor ve feribota binerek İstanbul’a doğru dönüş yoluna geçiyoruz. Sınır kapısına varışımızın ardından pasaport ve gümrük işlemlerimizi tamamlayıp İstanbul’a doğru yolumuza devam ediyoruz. Varışımızla beraber siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak vedalaşıyor ve sonraki turlarımızda görüşmek üzere turumuzu tamamlıyoruz.

    Fiyata Dahil Olan Hizmetler

    • Lüks otobüsler ile gidiş dönüş ulaşım.
    • Thassos Adası’nda seçilecek otel paketine göre 4 gece kahvaltı dahil konaklama
    • Tur programında dahil olduğu belirtilen tüm çevre ve şehir turları
    • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti
    • Araçta limitli su ikramı
    • Zorunlu mesleki sorumluluk sigortası

    Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

    • Yurtdışı çıkış harcı
    • Müze ve ören yeri giriş ücretleri
    • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası 
    • Ekstra Turlar, Program dışı geziler, şahsi harcamalar, ilk gün yolda alınan kahvaltı
    • Öğlen ve akşam yemekleri
    • Şehir, Otel Vergileri (Kişi başı 10€ olarak araç içerisinde rehbere ödenir)
    • Schengen vizesi (Yeşil pasaportlar için vize gerekmemektedir)

    Tur Fiyatları

    Tarih Seçeneklerİki Kişilik Odada
    Kişi Başı
    28.06.2025Olympion Hotel Thassos & Europark Hotel Thassos vb. 16.800,00 TL
    12.07.2025Olympion Hotel Thassos & Europark Hotel Thassos vb. 19.200,00 TL
    19.07.2025Olympion Hotel Thassos & Europark Hotel Thassos vb. 19.200,00 TL
    26.07.2025Olympion Hotel Thassos & Europark Hotel Thassos vb. 19.200,00 TL
    02.08.2025Olympion Hotel Thassos & Europark Hotel Thassos vb. 19.200,00 TL
    09.08.2025Olympion Hotel Thassos & Europark Hotel Thassos vb. 19.200,00 TL
    16.08.2025Olympion Hotel Thassos & Europark Hotel Thassos vb. 19.200,00 TL
    23.08.2025Olympion Hotel Thassos & Europark Hotel Thassos vb. 16.800,00 TL
    30.08.2025Olympion Hotel Thassos & Europark Hotel Thassos vb. 16.800,00 TL
    06.09.2025Olympion Hotel Thassos & Europark Hotel Thassos vb. 16.800,00 TL

    Avantajlı Ekstra Tur Paketi

    Tur Hareket Detayları

    Kalkış Yerleri:
    Kadıköy
    Tur Hareket Tarihleri:
    28 Haziran • 12, 19, 26 Temmuz • 02, 09, 16, 23, 30 Ağustos • 06 Eylül

    Tur Fiyatları

    1.Ek Bilgiler

    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    2.İptal Şartları

    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalan süreye kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonraödediği rezervasyon bedelinden kesinti yapılarak kalan tutarı iade edilir. 30 - 20 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %50 'ini, 20 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat hangi yöntemle yapılmış ise aynı yöntemle iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TRY (Türk Lirası) cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden iade hesaplaması yapılır...

    3.Vize Bilgileri

    • Bu Turumuzda Umumi (Bordo) Pasaportlu T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Resmi (Yeşil) Pasaportulular Vizeden Muaftır.
    • Tüm Katılımcıların Seyahat Bitiş Tarihinden İtibaren 6 Ay geçerlilik süresi bulunan pasaportlarının bulunması gerekmektedir. Giriş Çıkış Kapılarında Yetkileler Pasaport Geçerlilik Süresini Hesaplarken Ay Bazında kontrol etmektedir. Gün sayaısı olarak hesaplanılmamaktadır. Pasaport süresinin yetersiz olmasından dolayı katılımcıların ülkelerden çıkış veya girişlerine izin verilmemesi durumundan Bodisa Travel sorumlu değildir..
    • Bodisa Travel misafirlerimiz ile konsolosluk arasında aracı konumunda olup herhangi bir vize alım garantisi vermez.
    • Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme veya ret verme hakkına sahiptir,
    • Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Bodisa Travel'in hiçbir sorumluluğu yoktur. Bodisa Travel sadece aracılık görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Bodisa Travel'in herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Misafirlerimiz bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.
    • Vize başvurusu için seyahatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir.
    • T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 
    • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 
    • 18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

    Otobüsle I Thassos Adası ve Plajlar Turu I 5 Gece 6 Gün HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

    Bu tur için toplam puanınız

    Tur ne kadar eğlenceliydi?

    Rehberler ne kadar ilgiliydi?

    Oteller / yemekler nasıldı?

    Tur güzergahı nasıldı?



    Benzer Turlar

    GİRİT TURU ( 4 GECE - 5 GÜN )

    GİRİT TURU ( 4 GECE - 5 GÜN )

    5 Gün

    16.09.2025

    33.552,00 TL

    5*   SUN PRINCESS İLE AKDENİZ & ADRİYATİK

    5* SUN PRINCESS İLE AKDENİZ & ADRİYATİK

    11 Gün

    09.07.2025

    84.412,80 TL

    GİRİT TURU ( 3 GECE - 4 GÜN )

    GİRİT TURU ( 3 GECE - 4 GÜN )

    4 Gün

    15.09.2025

    31.152,00 TL

    Bodisa Turizm Seyahat Acentası Belge No: 8901
    0850 220 20 38
    Kampanyalardan Haberdar Olun

    © 2018 Tüm Hakları Saklıdır. Acente 2