Elegant Singapur & Bali Turu - Ekstra Turlar Dahil (THY) Tur Programı


Ekstra Turlar Dahil ! KAPI VİZESİ KOLAYLIĞI !

Önemli Not: Tur Programında Yer Alan Uçuş Parkur ve Saatleri Şablondur, Her Tur Tarihinde Uçuş Saati ve Parkur Detaylarda Farklılıklar Bulunabilmektedir. Katılmak İstediğiniz Tur Tarihinin Detaylı Uçuş Saat ve Parkur Bilgilerini Bizlerden Öğrenebilirsiniz!
Kalkış Yerleri: İstanbul Yeni Havalimanı
Gezilecek Yerler: •Sentosa Adası •Ubud •Kintamani Batur Yanardağı, •Nusa Penida Adası, •Jimbaran Beach Seafood, •Bedigul & Git Git Şelalesi, •Tanah Lot Tapınakları & Maymun Ormanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – SİNGAPUR

İstanbul Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde uçuştan üç saat önce (gidiş uçuş tarihinden 1 takvim günü önce) buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Singapur uçuşumuz başlıyor. Gecemiz uçakta geçiyor.



2 Gün: SİNGAPUR

Singapur’a varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüze geçiyoruz. Ardından Singapur’daki otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



3 Gün: SİNGAPUR

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Panoramik Singapur şehir turumuz için hareket. Turumuzda; Singapur Nehri, Meclis-Opera-Mahkeme binaları ve Merlion anıtı görülecek yerler arasındadır. Ardından Sentosa Adası turumuz için hareket. Turumuz sırasında ilk durağımız, 2015 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesine alınmış ilk ve tek tropikal botanik bahçe olan Singapur Ulusal Orkide bahçesini ziyaret ediyoruz. Bahçe aynı zamanda dünyanın en önemli botanik enstitüsü konumundadır. 1000'den fazla tür ve 2000 melezle, bu muhteşem çiçeklerin ihtişamı Ulusal Orkide Bahçesi'nde kesinlikle görülmesi gereken bir manzara sunmaktadır. Bir sonraki durağımız da Singapur’luların hafta sonlarını değerlendirdikleri Singapur’un ilk ve tek eğlence adası olan Sentosa Adasına geçiyoruz. Otobüsümüzle Faber tepesine geldikten sonra deniz seviyesinden 100 metre yükseklikte kurulmuş olan teleferikle, tüm adayı gökyüzünde panoramik olarak görme fırsatı sizleri bekliyor. Ada üzerinde ilk olarak Singapur’un 200 yıllık zengin ve renkli geçmişinin tanıtıldığı Image Of Singapur müzesini ziyaret ediyoruz. Bir sonraki durağımız Sentosa Adasının cazibe merkezlerinden biri olan Madame Tussauds Mumya müzesi olacaktır. Asya, Hollywood, Bollywood ve ötesinden 80'den fazla ünlü balmumu figürüyle hikayenin bir parçası olmaya ve Singapur'da şöhreti hissetmeye hazır olun. Tur sonrasında dinlenmek için ve adayı keşfetmek için serbest zaman sizleri bekliyor. Turumuzun ardından Singapur’daki otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



4 Gün: SİNGAPUR – BALİ

Otelde alacağımız kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve Singapur Havalimanı’na transfer. Yerel havayolları tarifeli seferi ile Bali uçuşumuz başlıyor. Endonezya‘nın en çok ziyaret edilen, sahilleri ile meşhur adası Bali’ye varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüze geçiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.



5 Gün: BALİ

-Otelde alacağımız kahvaltının ardından misafirlerimiz ile Öğle yemekli Ubud & Kintamani Batur Yanardağı turumuz için hareket. Tam günlük gezimizde Bali’nin etkileyici kültürünü, elişi sanatını, fotoğraflık pirinç tarlalarını, geleneksel köylerini ve olağanüstü manzarasıyla Batur Yanardağı ve gölünü yakından tanıyacağız. İlk önce Batubulan’a gidip burada kültürel Barong Dans gösterisini izliyoruz. Daha sonra altin, gumus ve tahta oyma sanatıyla tanınan Celuk & Mas Köyü bizi bekliyor. Burada sanatçıları tahta bloklara girift desenler işlerken izleyeceğiz. Mas Köyü’nden sonra sırada 11. yüzyıldan kalma Fil Mağarası olarak bilinen Goa Gajah’a uğruyoruz. Öğle yemeğimizi almak üzere sıradaki durağımız Kintamani’nin serin dağları. Önce Batur Yanardağ’ını tepesinden aşağıdaki vadinin yanındaki Batur Gölü’ne doğru inen üzerindeki siyah lav şeritleriyle izliyor ve fotoğraf çekiyoruz. Ardından güzel manzaraya sahip restoranımızda öğle yemeğimizin tadını çıkarıyoruz. Yemekten sonra dönüş yolumuz üzerinde sihirli iyileştirici gücü olduğuna inanılan Kutsal Su Kaynağına uğruyoruz. Gezimiz Bali’nin artistik kalbi Ubud Köyü ile devam ediyor. Tegallalang pirinç tarlalari , Ubud sanat pazari , Tegenungan selalesi ve kahve tarlalari gorecegimiz yerler arasinda yer almaktadir. Turumuzun ardından otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



6 Gün: BALİ

Otelde alacağımız kahvaltının ardından misafirlerimiz ile Öğle Yemekli Nusa Penida Ada Turu için hareket. Nusa Penida, yağmur ormanlarıyla kaplı tepeleri ve kristal berraklığındaki sularıyla ünlü Bali kıyılarında bir adadır. Bu turumuz sırasında Bali’nin el değmemiş, en otantik doğal güzelliklerini keşfedecek, Bali’nin insan ruhunu dinlendiren huzur dolu ortamında unutulmaz anlar yasayacağız. 30 dakikalık otobüs yolculuğumuzun ardından surat teknemize binmek üzere limana varis. Ilk duragimiz instagram için harika fotoğraflar cekebilecegimiz dinazor gorunumlu devasa kayalıklardan oluşan Kelingking Beach olacaktır. Yereller tarafından kara buyu bölgesi olarak adlandirilan bolgede yuz yillar öncesinde adaya surgun edilen karanlık ruhlarin yasadigina inanilmaktadir. Okyanusun içerisinde doğal bir gol gorunumlu milyonlarca yil once kayalarin erimesi ile meydana gelmiş Broken Beach, kirec tasindan olusan kucuk kayaliklari  ile meshur Angel Billabong turumuz sirasinda ziyaret edip bol bol fotograf cekme imkanimiz olacak yerler arasinda yer almaktadir. Lokal restaurantta alacagimiz ogle yemeginin ardindan deniz girmek ve snorkel yapma imkanini bulacagimiz Crystal Bay son duragimiz olacaktir. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Aksam yemeğimizi almak uzere “Jimbaran Beach Seafood Restaurant  için otelimizden hareket. Turumuzun ardından otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



7 Gün: BALİ

Otelde alacağımız kahvaltının ardından misafirlerimiz ile Öğle Yemekli Bedigul & Git Git  Selalesi Turu için hareket. Bali'nin yaylalarında yer alan Bedugul, Bali'nin bir parçasıdır ancak benzerlerinden her anlamda tamamen farklıdır. Bali'nin en soğuk yeri olarak bilinen Bedugul, adadaki diğer yerlerden tamamen farklı bir iklime sahiptir. Bedugul'u çevreleyen yemyeşil ormanlar icerisinde Bali'deki en şaşırtıcı şelalelerden bazılarına ev sahipliği yapmaktadır. Ogle yemeğimizi lokal restaurantta aldiktan sonra Bratan Golu ve jeneriklere konu olmuş , Balinin simgesi gol üzerindeki Ulundanu Beratan tapinagi görülecek yerler arasinda yer almaktadır. Turumuzun ardından otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



8 Gün: BALİ

Otelde alacağımız kahvaltının ardından misafirlerimiz ile Öğle Yemekli Tanah Lot Tapınakları & Maymun Ormanı turu için hareket. Kapal Kasabası’ndaki Kraliyet Tapınağı, içinde 3 tapınak bulunan ve tapınakların koruyucusu olduğuna inanılan yaklaşık 300 maymunun yaşadığı maymunlar ormanı ve okyanus üzerindeki bir kayaya inşa edilmiş Tanah Lot Tapınakları’nın görülmesinin ardından, dünyaca ünlü Maymun ormanına geçiyoruz. Ogle yemeği lokal restaurantta Endonezya mutfagi olarak alinacaktir. Turumuzun sonunda Bali’nin muhteşem gün batımını izleme imkanı bulacaksınız. Güneşlenme için serbest zaman. Turumuzun ardından otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



9 Gün: BALİ – İSTANBUL

Otelde alacağımız kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve rehberinizin bildireceği transfer saatine kadar serbest zaman. Ardından havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuşumuz gerçekleşiyor. Geceleme uçakta.



10 Gün: İSTANBUL

İstanbul Havalimanı’na varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul (IST)-Singapur (SIN) gidiş, Bali (DPS)-İstanbul (IST) dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti,
  • Yerel Havayolları tarifeli seferi ile Singapur (SIN) - Bali (DPS) tek yön ekonomi sınıfı uçak bileti (15kg bagaj hakkı),
  • Seçilecek otellerde 7 gece oda & kahvaltı konaklama,
  • Turlar sırasında alınacak 4 öğle ve 1 akşam yemeği (Yemekler lokal restoranlarda, Endonezya mutfağı olarak alınacaktır)
  • Alan-otel-alan ve şehir içi transferleri,
  • Singapur Şehir Turu
  • Sentosa Adası Turu
  • Öğle Yemekli Ubud & Kintamani Batur Yanardağı Turu
  • Öğle Yemekli Nusa Penida Ada Turu
  • Jimbaran Beach Seafood Akşam Yemeği
  • Öğle Yemekli Bedigul & Git Git Şelalesi Turu
  • Öğle Yemekli Tanah Lot Tapınakları & Maymun Ormanı Turu
  • Profesyonel Türkçe rehberlik ve asistanlık hizmetleri,
  • Turist şehir vergileri,
  • TURSAB mesleki sorumluluk sigortası.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İç hat bağlantı bileti,
  • Endonezya Vizesi (Kapıda 35 USD karşılığında alınacaktır.)
  • Seyahat sağlık sigortası (COVİD-19 kapsamlı)
  • Programda belirtilmeyen öğle ve akşam yemekleri
  • Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Yerel servis hizmetleri (25 Euro)

 

      

 


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalan süreye kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonraödediği rezervasyon bedelinden kesinti yapılarak kalan tutarı iade edilir. 30 - 20 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %50 'ini, 20 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat hangi yöntemle yapılmış ise aynı yöntemle iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TRY (Türk Lirası) cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden iade hesaplaması yapılır...
    https://bodisatravel.com/elegant-singapur-bali-turu-thy-ekstra-turlar-dahil
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 28.03.2024 13:23 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.