Paris & Disneyland - Yaz Dönemi Tur Programı

Paris & Disneyland Turu

Önemli Not: Tur Programında Yer Alan Uçuş Saatleri Şablondur, Her Tur Tarihinde Uçuş Saati ve Parkur Detaylarda Farklılıklar Bulunabilmektedir. Katılmak İstediğiniz Tur Tarihinin Detaylı Uçuş Saat ve Parkur Bilgilerini Bizlerden Öğrenebilirsiniz.
Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
Gezilecek Yerler: Paris, Disneyland
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - PARİS

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 07.30’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları’nın PC 1133 sayılı tarifeli seferi ile saat 10.35’de Paris’e uçuş. Yerel saat ile 13.20’de varış. Varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik şehir turu için hareket. Turumuzda Eyfel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Rivoli, Champs Elysees, Da Vinci şifresine konu olmuş Louvre Müzesi ve piramit, D’orsay Müzesi, Zafer Takı, Etoile Meydanı, Napolyon’un mezarı, Meclis binası, 3. Aleksandr köprüsü, 1990 yılı sanayi fuarı amaçlı yapılmış Grand Palace ve Petite Palace, 1789 Fransız devrimine konu olmuş Concorde Giyotin Meydanı, Madeleine Kilisesi ve Opera Garnier görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otele yerleşme ve serbest zaman. Akşam, arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Paris by night (30 Euro) turuna katılabilirler. Tur sonrası otele  transfer. Geceleme otelimizde.



2 Gün: PARİS

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Eiffel Kulesi, Seine Nehri tekne gezisi,+ Montmarte ressamlar tepesi,+ Sacre Coeur Bazilikası + Notre Dame Katedrali ve Fragonard Parfum muzesi turuna katılabilirler (85 Euro). Turumuzda Eiffel Kulesinin 2. Katına çıkarak bu büyülü kenti yukarıdan keşfetme şansına sahip olacaksınız. Sonrasında Seine nehri üzerinde 1 saatlik tekne gezisi ile adalar etrafında tur atıp Paris’i ve köprülerini nehirden görmenin keyfini çıkaracaksınız. Daha sonra Paris’in en eski ve en yüksek tepesi olan Montmarte’a teleferik ile çıkıyoruz, Sacre ve yanındaki ressamlarıyla ünlü, bohem yaşam tarzını soluyacağınız Tertre Meydanındaki alışveriş veya portrenizi yapacağınız serbest zamanımızın ardından romanlara,şarkılara ve filmlere konu olmuş meşhur Notre Dame katedralini ziyarete gidiyoruz. Katedral gezisi sonrasında Paris’in sıfır noktasında vereceğimiz resim molasının ardından Fragonard Parfum muzesi gezimiz olacak. Muze 1860 yilinda insa edilmis,muzede bizlere,tarihte ve gunumuze kadar parfumlerin nasil yapildigini,parfumun icadi rehber esliginde anlatiliyor,alisverisiniz icin serbest zaman sonrasinda otelimize dönüyoruz. Geceleme otelinizde. 



3 Gün: PARİS - DİSNEYLAND

Sabah kahvaltısının ardından Paris otelimizden ayrılarak Disneyland otelimize hareket. Her yaşa hitap eden aktiviteleri ile sizleri masalsı bir dünyaya götürecek olan Hayaletler evi, Mark Twain’in Gemisi, çılgın maden treni, Indiana Jones, Robinson’un evi, Karayip korsanları mağarası, bebekler dünyası, yıldızlar turu, 3 boyutlu sinema, uzaya yolculuk, denizaltı macerası gibi aktivitelerle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Walt Disney Film Stüdyoları Parkında ise Aşçı Ratatuy Macerası, kalbinizi durduracak Hollywood Oteli Asansörü,Aerosmith Hız Treni,Stand Şov,Armageddon,Stüdyo tramvay turu gibi keyifli aktiviteler sizleri bekliyor. Disneyland bilet temini konusunda tur rehberimizden yardım alabilirsiniz. Geceleme otelinizde.

 

Disneyland Tek Gün Tek Park biletleri: 145 Euro

Disneyland Tek Gün Çift Park biletleri : 165 Euro

Disneyland Çift Gün Çift Park biletleri: 295 Euro

 



4 Gün: PARİS - DİSNEYLAND

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Disneyland’!ın eğlence dünyasında keyifli birgün geçirmeye devam edebilirler. Bilet temini konusunda tur rehberimizden yardım alabilirsiniz. Geceleme otelinizde.

 

Disneyland Tek Gün Tek Park biletleri: 145 Euro

 Disneyland Tek Gün Çift Park biletleri : 165 Euro

 Disneyland Çift Gün Çift Park biletleri: 295 Euro



5 Gün: DİSNEYLAND - PARİS - İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından havalimanına transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pegasus Hava Yollarının PC 1136 sayılı tarifeli seferi ile saat 17.20’de İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 21.45’de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul (SAW) – Paris (ORY) – İstanbul (SAW) arası ekonomi sınıfı uçak biletleri
  • Havalimanı vergileri
  • 3 ve 4* Otel kategorisinde 4 gece kahvaltı dâhil konaklamalar
  • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri
  • Panoramik Paris şehir turu
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri  (Disneyland günleri rehberlik hizmeti sunulmayacaktır)
  • Disneyland oteli – Disneyland parkı arasında özel otobüs ile ulaşım

 

 

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Disneyland Çift Park biletleri : 165 Euro – Tek Park biletleri : 145 Euro
  • Vize ücreti (150 Euro),
  • Özel Seyahat Sağlık Sigortası (15 Euro)
  • Covid-19 Sağlık Sigortası
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar
  • Opsiyonel turlar
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri

 



Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalan süreye kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonraödediği rezervasyon bedelinden kesinti yapılarak kalan tutarı iade edilir. 30 - 20 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %45 'ini, 20 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat hangi yöntemle yapılmış ise aynı yöntemle iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TRY (Türk Lirası) cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden iade hesaplaması yapılır...
    https://bodisatravel.com/tur-678-paris-disneyland---yaz-donemi.html
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 28.03.2024 11:45 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.