Dubai Turu • Air Arabia ile • 3 Gece 4 Gün Tur Programı

Dubai Şehir Turu, Abu Dabi Şehir turu dahil!

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havaalanı
Gezilecek Yerler: •Dubai
PROGRAM
1 Gün: İstanbul (Sabiha Gökçen) -Dubai ( Abu Dabi)

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde Air Arabia Hava Yolları kontuarı önünde SAAT 21:00'da Check In işlemlerimizi yaptırıyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından Air Arabia 3L364 uçuşu ile saat 00:10'da Abu Dhabi'ye hareket ediyor.Gece uçak yolculuğu.Yerel saat ile 05:30'da varışımızın ardından Dubai'ye transferimiz gerçekleşiyor. Dubai'de panoramik şehir turumuz öncesinde ekstra olarak Türk restoranında serbest kahvaltı molası verilmektedir. Kahvaltının ardından “Çölün Ortasındaki Vaha Dubai” şehir turumuza başlıyoruz. Bu turumuzda, ilk olarak Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum'un kışlık sarayı Zabeel Palace'ta sürgün ve burada gezen tavus kuşları ile fotoğraf çekme imkanına sahip olacağız. Ardından Dubai'nin en işlek ve caddesi Sheikh Zayed yolundan ilerleyerek Emirates Kulelerini, gökdelenleri ve alış-veriş merkezlerini panoramik olarak kullanıyor. Bir sonraki fotoğraf molamız Jumeirah Sahilinde yer alan dünyaca ünlü Burj Al Arab Oteli olacaktır. Turumuza yaklaşık 7 KM'lik bir yürüyüş yoluna sahip, zengin ve kafeler ile küresel Dubai Marina ile devam ediyoruz. Burada verilecek kısa bir serbest zaman sonrasında, son durağımız 2018 yılında dolguyla doldurulmuş, Blue Waters deniz adasına olacaktır. Burada dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai'yi yakından görme ve çok güzel fotoğrafları çekme imkanımız olacak. Dubai şehir turumuzun ardından konaklama yerinde doğru hareket ediyoruz. Dileyen öğrenciler, akşam saatlerinde ekstra olarak düzenlenecek Souk Madinat Jumeirah – Akşam Yemekli Show Cruise Tekne Turu ve Dubai Mall Gezisi'ne katılabilirler. Turumuzun ardından otelimize dönüyoruz. 

Ekstra Tur : Souk Madinat Jumeirah,Yemekli Show Cruise Tekne Turu ve Dubai Mall Gezisi Kişi Başı : 80,00 USD

Turumuza ilk olarak 1950'ler Arabistan Çarsısı gibi tasarlanmış dünyaca ünlü Dubai'nin sembolü Burj Al Arab otelini en güzel görebilen, içinde dükkanlar , kulüp geceleri, 5 yıldızlı, kanallar, gondollara ait teknelerin bulunduğu, Dubai'nin Venediki diye sunduğu Medinat Jumeirah kompleksinin çarşısı Souk Madinat Jumeirah'dan başlıyoruz. Ardından akşam yemeğini alacağınız Marinadaki Dhow teknesine geçiyoruz. Teknemiz marina içinde seyir halindeyken açık büfe olarak akşam yemeğimizi alıp, muhteşem Dubai Marina ve Dubai Göz manzarasını izliyoruz. Tekne turumuz bitti, dünyanın en büyük Gökdeleni Burj Khalifa'nın gölgesinde ki Dünya'nın en büyük alışveriş merkezi Dubai Mall'da yine Dünya'nın en büyük gösteri odasında yapılan su, ses ve ışık gösterisini izliyoruz. Dileyen öğrenciler serbest olarak diledikleri gibi alışveriş yapabilir, kafeterya ve zenginlikte keyifli zaman geçirebilirler. Yine de arzu eden öğrenciler, ekstra olarak Dünyanın En Yüksek Kulesi Olan Burj Khalifa'nın 124. & 125.



2 Gün: Dubai

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden öğrenciler ekstra olarak düzenlenen Miracle Garden & Al Bastikiya gezisine katılabilir. Gezimiz sonrasında otelimize transferiniz gerçekleşir. Öğleden sonra ise Dubai'nin olmazsa olmazlarından Akşam Yemekli Dubai Çöl Safari Turuna katılım imkanı sunuyoruz. Gezinin ardından otelimize transfer durumunuz. Geceleme otelimizde. 

Ekstra Tur: Miracle Garden & Al Bastikiya Gezisi – Kişi Başı: 70,00 USD

45 milyon fazla çiçek sistemiyle dizayn edilen Masalşehir Miracle Garden'ı ziyaret ediyoruz. Guinness rekorları kitabına girilen Dünya'nın en büyük çiçek bahçesinde tamamen çiçeklerden yapılmış devasa uçak Airbus A380 ve birbirinden çeşitli objeler nefesinizi kesecek. Yine de aynı tur içerisinde, Al Bastakiya'nın dar sokakları, taş evleri ve eski pazarları arasında dolaşırken, tarih kokan atmosferinin, mimari güzelliğin tadını çıkaracaksınız. Ayrıca, ünlü eski Starbucks'ı paylaşıyor,eşsiz fotoğrafların çekildiğini görüyorsunuz. Bölgedeki geleneksel evlerin birçoğu restore edilmiş durumda ve yönetilmiş geleneksel Arap yaşam tarzını deneyimleme olanağı sunuyor. Al Bastakiya aynı zamanda sanat galerileri, kafeler ve el sanatları dükkânları gibi çeşitli mekanlara da ev sahipliği yapmaktadır. 

Ekstra Tur: Akşam Yemekli Dubai Çöl Safari Turu – Kişi Başı: 90,00 USD

Bu turumuzda, 4x4 araçlarla, çölde muhteşem anlar yaşayabilir, gün batımını izleyebilirsiniz. Kızıl kumlarda yapılan eğlenceli ve heyecan dolu gezinin ardından kırların ortasında yer alan Bedevi kampına varıyoruz. Burada yapılan birbirinden güzel şov ve dansöz gösterisi eşliğinde akşam yemeği ücreti. Ayrıca deveye binme, sınırsız meşrubat, çay ve kahve ikramı tur içeriğinde ücretsiz olarak sunulan servislerdir. Yemek ve gösterilerin ardından turumuz sonrasında eriyor ve biz otellerimizden alan 4x4 özel araçlarımızla tekrar otelimize dönüyoruz.



3 Gün: Dubai

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden öğrenciler son gün ekstra olarak sunulacak olan Palmiye Adası & The Pointe (The View At The Palm, Monorail ve The Lost Chambers Akvaryumu) ​​Turuna katılırlar. Akşam saatlerinde ise Global Village Turuna katılabilirler. 

Ekstra Tur: The View at The Palm, Monorail ve The Lost Chambers Akvaryum Turu – Kişi Başı: 80,00 USD

Bu turumuzda, dünyanın en büyük insan yapımı adasında, ilk olarak “The View at The Palm” gözlem kulesine çıkış yapıyoruz. Yerden 240 metre yükseklikte, Dubai'yi 360 derece görebilir, muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz. Kuleden'in faaliyet gösterdiği noktada Nakheel Mall Alışveriş'e giriyoruz ve kısa bir süre serbest zaman veriyoruz. Bu süreyi mağazaları gezerek ya da çay olarak, kahve içerek değerlendirebilirsiniz. Rehberimizin belirleyeceği buluşma tarihinde, Palmiye Adası üzerinde ilerleyen “monoray” ile Dubai'nin ikonlarından biri olan Atlantis The Palm oteli içerisinde yer alan “The Lost Chambers” adlı akvaryumu ziyaret ediyoruz. İçerisinde 65.000 adet denizde çözülmenin yaşadığı akvaryumun gezilmesinin ardından “The Pointe” molası veriliyor. Burada bulunan restoran ve kafelerde yemek yiyebilir (ekstra) dönüş yolculuğumuzdan önce muhteşem Palmiye ve Atlantis The Palm Oteli manzarası önünde gezininizi muhteşem kılacak fotoğraflar çekebilirsiniz. 

Ekstra Tur: Global Village Turu Kişi Başı: 35,00 USD

Bu turumuzda, 20'den fazla farklı kültür tek bir taramalı karnaval tadında deneyimler ve çeşitli ülkelerin stantlarını kullanma imkanı ve alışveriş yapma fırsatı bulunan ayrıcalıklı eğlenceli aktiviteler ve konserlerin, restoranların olduğu alanda daha keyifli zaman geçirebilirsiniz .



4 Gün: Dubai (Abu Dhabi) – İstanbul (Sabiha Gökçen)

Gezimizin son günü sabah kahvaltısının ardından Abu Dabi panoramik şehir turu için hareket ediyoruz. Yedi Emirlik'in başkenti olan Abu Dabi Emirliği'ni gezerken yakın tarihte, küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık oldunuz. Turun ardından havalimanına transfer. Havalimanına varışımız sonrası bagaj ve check-in işlemlerinin ardından Air Arabia 3L363 sefer sayılı uçuş ile saat 18:55'te İstanbul'a hareket ediyor. Saat 23:00'te İstanbul'a varışımızın ardından turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Air Arabia Hava Yolları ile Sabiha Gökçen – Abu Dhabi – Sabiha Gökçen Gidiş Dönüş Ekonomi Sınıfı Uçak Biletleri
  • Havalimanı Vergileri
  • Seçilen Otel Kategorisinde 3 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
  • Havalimanı / Otel / Havalimanı Arası Transfer
  • Panoramik Dubai Şehir Turu
  • Panoramik Abu Dabi Şehir turu
  • Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Seyahat sağlık sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harç Pulu
  • Dubai Vizesi
  • Tur Programında Belirtilmeyen Tüm Geziler
  • İlk gün alınacak sabah kahvaltısı
  • Öğle ve Akşam Yemekleri
  • Yemeklerde Alınacak İçecekler
  • Kişisel Harcamalar
  • Şehir Vergisi (BAE 31 Mart 2014'ten itibaren gecelik şehir konaklama ücreti uygulaması başlatılmıştır. Otel kategorisine göre kaydedilen bu vergi konaklayan misafirler tarafından otele karşılamaya doğrudan olarak ödenecektir. 2 ve 3 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 10 AED (Yaklaşık 3 USD) – 4 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 15 AED (Yaklaşık 4 USD) – 5 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 20 AED (Yaklaşık 5 USD)

*Dubai Otel girişlerinde depozito ücreti alınmaktadır.( 200 Dolar ) Otel çıkışında depozito ücreti iade edilmektedir. Yanınıza nakit olarak para bulundurmanızı tavsiye ederiz...



Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalan süreye kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonraödediği rezervasyon bedelinden kesinti yapılarak kalan tutarı iade edilir. 30 - 20 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %50 'ini, 20 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat hangi yöntemle yapılmış ise aynı yöntemle iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TRY (Türk Lirası) cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden iade hesaplaması yapılır...
    https://bodisatravel.com/dubai-turu-air-arabia-hy-ile
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 20.04.2024 02:58 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.