Devr-i Alem Rotalar Orta Amerika Turu (THY ile 12 Gece) - Ekstra Turlar Dahil! Tur Programı

Tüm Ekstra Turlar Dahil!

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
Gezilecek Yerler: •Cancun, •Chichen İtza, •Guatemala City, •Antigua, •Atitlan, •San Salvador, •Majestic Boqueron San Andreas, •La Union, •Potosi, •Nikaragua, •Leon, •Granada, •San Jose, •Panama City
PROGRAM
1 Gün: ISTANBUL – CANCUN

İSTANBUL Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde uçak saatimizin kalkışından 3 saat önce  pasaport ve bagaj işlemleri sonrasında TÜRK HAVAYOLLARI tarifeli seferi ile Cancun uçuşumuz başlıyor. CANCUN’a varışımızın ardından havalimanında karşılanma ve konaklayacağımız otelimize transferimiz gerçekleşiyor. Odalarımıza yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.

(Istanbul Cancun uçuşu Mexico City stoplu gerçekleştirilecektir. 1 saat 30 dk duraklama olacak ve uçaktan inilmeyecek)



2 Gün: CANCUN – CHICHEN ITZA TURU

Otelimizde alacağımız kahvaltıyı takiben vakit kaybetmeden Meksika Yukatan yarım adasının en büyük Maya antik şehri Chichen Itza‘ya hareket. UNESCO tarafından Dünya Mirası listesine alınan ve 300 hektarlık bir alanı kaplayan Chichen Itza antik kentine doğru yola çıkış. Burada 700-900 yıllar arasında büyük bir Maya topluluğu gelişerek alanın güney bölgesi yapılarının çoğunu inşa etmiş. Ancak orta bölgede yer alan ve toplam 365 basamak ile Maya takvimini simgeleyen ve Tüylü Yılan Tanrısına ithaf edilen Kukulkan Piramidi, jaguar ve kartal motifleriyle süslenmiş Savaşçılar Tapınağı, Maya dünyasının en büyük örneği olan “Juego de Pelota” top oyun sahası gibi ana yapıların tasarımı açıkça bir Toltek etkisi taşımakta. Bu etkileşimle ilgili üç teori ortaya konulmaktadır. Bunlar; Toltek’lerin Orta Meksika’daki başkenti Tula Maya’ların egemenliğinin altına geçmiş olabilir. Toltek’ler Chichen Itza’yı istila etmiş olabilirler veya geniş ölçüde tüccarlık yapan Maya’lar Toltek’lerden etkilenmiş olabilirler. Gezimiz güzergahında bu önemli yapıların yanı sıra salyangoz şeklinden dolayı “Caracol” denilen ve ören yerinin en eski yapısı olan gözlemevi ve yağmur tanrısı ChacMool’a kurban edilen bedenlerin atıldığı sanılan kutsal kuyu “Cenote” de bulunmakta. Turumuz sonrası ÖĞLE YEMEĞİ yerel bir restoranda alınacaktır. Chichen Itza gezimizin ardından Cancun otelimize geri dönüyoruz. Geceleme otelimizde. 



3 Gün: CANCUN - GUATEMALA CITY – ANTIGUA

Sabah alacağımız kahvaltımızın sonrasında Guatemala City uçuşumuzu yapmak üzere otelimizden ayrılıyoruz. Havalimanına transferimizin ardından bagaj ve pasaport işlemlerimizi yaparak yerel havayolları ile 1,5 saatlik bir uçuşla Guatemala City kentine varıyoruz. Varışımızı takiben Antigua’ya doğru hareket ediyoruz. Ekvator çizgisine yakınlığından dolayı yıl içerisinde çok fazla mevsim değişikliği yaşanmayan Guatemala’da hava sıcaklığının ne çok soğuk ne de çok sıcak olmayışından ötürü buraya ilkbaharlar ülkesi denmektedir. Yol güzergahımız üzerinde yeşilin birçok tonuyla muhteşem manzaralar bizleri bekliyor olacak. Fırsat olursa fotoğraf molası da vereceğiz. Antigua bölgeye gelen İspanyollardan önce de Mayalar tarafından yerleşim yeri olarak kullanılan bir merkezdi. Volkanik dağlara yakınlığı ile bilinen şehrin yerleşim yeri olarak kurulmasının en büyük sebeplerinden biride volkanik yapısından dolayı zengin bitki örtüsüne sahip olmasıdır. Antigua’ya varışımızın ardından otelimize transfer. Serbest zamanımız olacak. Geceleme otelimizde.

(Yerel havayollarının müsaitliğine bağlı olarak Cancun- Guatemala uçuşu aktarmalı olarak gerçekleştirilebilir)



4 Gün: ANTIGUA – ATITLAN

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın sonrasında rehberimiz eşliğinde Antigua şehir turu yapacağız. İspanyolcada ‘’eski’’ anlamına gelen şehrin; eski meydanı, şehir katedrali ve Antigua’nın isminden de anlaşılacağı gibi tarihi sokaklarını yürüyerek gezeceğiz. Yürüyüş turumuzu yaptıktan sonraki rotamız 2,5 saat sürecek ve bizi Atitlan bölgesine ulaştıracak. Cara Sucia, El Gulsnay, La Hachadura, Los Cerritos, Taxisco ve Escuintla köylerinden geçerek Panahajcel kentine ulaşmış oluyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklayacağımız otelimize giriş işlemlerimizi yaparak dinlenmek üzere odalarımıza yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.



5 Gün: ATITLAN

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın sonrası rehberimiz eşliğinde gezilerimize devam ediyoruz. Atitlan gölü ve çevresini gezeceğiz ve Atitlan gölü üzerinden bir de tekne turumuz olacak. Panajachel Guatemala, dünyanın en güzel göllerinden biri olan Atitlan Gölü'nü çevreleyen küçük köylerin tümüne açılan kapıdır. Panajachel kasabası size gölü koruyan üç volkanın nefes kesen manzaralarını sunacak: Toliman, Atitlan ve San Pedro Yanardağı.20. yüzyılda Panajachel veya yerel halkın verdiği isimle Pana çok sayıda turistin ilgisini çekmiş, ancak Guatemala İç Savaşı sırasında ziyaretçi sayısı azalmıştır. Şans eseri, savaş bittikten sonra turistler Guatemala'ya geri dönmeye başladı ve Panajachel yine en popüler destinasyonlardan biri oldu. Bu, turizme dayalı olduğu için Panajachel'in ekonomisine yardımcı oldu. Günümüzde Panajachel Guatemlaa göldeki en işlek kasabadır ve Atitlan Gölü ile onu çevreleyen köylerin çevresinde saklı farklı kültürleri ve gelenekleri keşfetmenin kapısıdır. Tekne turumuzun ardından otelimize transfer oluyoruz. Serbest zamanımız olacak. Geceleme otelimizde.



6 Gün: GUATEMALA CITY - SAN SALVADOR (EL SALVADOR)

Otelde alacağımız kahvaltımızın sonrasında Salvador uçuşumuzu yapmak üzere Guatemala City havalimanına transfer olacağız. Havalimanına transferimizin ardından bagaj ve pasaport işlemlerimizi yaparak yerel havayolları ile San Salvador uçuşumuz başlıyor. Salvador varışta bizi bekleyen özel aracımız ve rehberimiz ile buluşuyoruz ve  panoramik şehir turumuzu yapacağız. Şehir merkezinde Metropolitan Kathedrali, Hükümet sarayı, National Theathre göreceğimiz yerler arasında ve yine meşhur Monsenor Romero’nun öldürüldüğü Divina Providencia Chapelini göreceğiz. El Savador uzun yıllar İspanyol sömürgesi olarak soylu aileler tarafından yönetildikten sonra bağımsızlığını kazanmış olmasına rağmen, kakao ve Afrikadan getirilen kahveye elverişli toprakları sebebiyle iç savaşlar ve çatışmalar ile günümüze kadar gelmiştir. Yerel para birimi Amerikan doları olan sayılı Latin ülkelerinden birisidir. Günümüzde gelişme sürecini hızla kat etmektedir. Turumuzun ardından tekrar otelimize dönerek dinlenmek üzere odalarımıza yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.



7 Gün: MAJESTIC BOQUERON SAN ANDREAS ARKEOLOJIK ALANI

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında yola çıkıyoruz. ( Bu sabah tura çıkarken yanımıza Mayo-Şort- Havlu hazırlığı yapmalıyız ) İlk olarak Boqueron kraterini görmeye gideceğiz. Milli park bölgesi olan bu yerde yürüyüş turumuzu yaptıktan sonra yine özel aracımız ile Ruinas de San Andrés yöresi ziyaret edilecek. Bugün tarihi ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra şehir merkezine 2 saat mesafede olan Costa Del Sol isimli sahil şeridine geçeceğiz. Burası başkente en yakın deniz kıyısı yöresidir. Özel bir Turistik tesiste yerimizi alıyoruz. Bu güzel deniz kıyısı tesisinde hem dinleneceğiz hem de öğle yemeğimizi alacağız. Costa Del Sol plajları denize girmek için çok ideal bir yerdir. Günümüzü burada tamamladıktan sonra akşam saatlerinde yeniden otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.



8 Gün: SAN SALVADOR – LA UNION - POTOSİ – NIKARAGUA

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında otelimizden ayrılıyoruz. Gulf of Fonseca -Fonseca Körfezinden tekne ile Nikaragua’ya geçeceğiz. Fonseca körfezi Honduras, Nicaragua, El Salvador bu üç ülkenin da sınırının bulunduğu doğal bir körfezdir. Pasaport ve ülkeye giriş işlemlerimizin ardından aracımıza geçerek kara yolculuğumuza başlıyoruz ve konaklayacağımız otelimize doğru transferimiz gerçekleşecek. Yaklaşık 3 saat sürecek yolculuğumuzun ardından La union sınırına varıyoruz. El Salvador’dan çıkış, işlemlerimizi yapıyoruz. Bizleri bekleyen botumuz ile Nikaragua/Potosi sınırına kısa bir deniz yolculuğumuz olacak. Ardından ülkeye giriş işlemlerinin ardından transfer aracımız ile yolculuğumuza devam ediyoruz. Nikaragua’da farklı bir araca geçiş yaptıktan sonra kara yolculuğumuz 2 saat daha sürecek. Nikaragua’nın tarihi şehri Leon’a varıyoruz. Panoramik şehir turumuzun ardından otelimize varıyoruz.



9 Gün: LEON – GRANADA

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında otelimizden ayrılıyoruz. Yaklaşık olarak 3,5 saat sürecek yolculuğumuzun ardından Nikaragua’nın kolonyal şehri Granada’ya transferimizi gerçekleştiriyoruz. Granada gölü üzerinde yer alan yüzlerce küçük adacığın bulunduğu Las Isletas adaları olarak da adlandırılan yörede tekne turumuz olacak. Sonrasında şehir merkezinde panoramik yürüyüş turu yaparak şehir katedrali ve kolonyal sokaklarını gezerek göreceğiz. Turumuzun ardından Granada şehir merkezinde yer alan otelimize giderek giriş işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Geceleme otelimizde.



10 Gün: GRANADA – SAN JOSE (KOSTA RIKA)

Sabah çok erken saatlerde otelimizden ayrılıyoruz. Yaklaşık 2 saat sürecek yolculuğumuzun ardından Penas Blancas sınırına varıyoruz. Nikaragua’dan çıkış, Kosta Rika’ya giriş işlemlerimizi yapıyoruz. Daha sonra araç değiştirerek yaklaşık 5 saat sürecek yolculuğumuzun ardından San Jose’ye varıyoruz. Hiç vakit kaybetmeden şehir turumuza başlıyoruz. Turumuzun ana ziyaret noktası MUSEO DE ORO yani Altın Tarihi-Kültür müzesi. Burada Orta Amerika tarihi hususunda bilgiler alıp yerli kabilelerin el sanatlarını ve altın işlemeciliği hakkında bilgiler alacağız. National Teatre ve kent merkezini de geziyoruz. Turumuz sonrasında bu güzel şehirde alışveriş imkanı bulabileceğimiz serbest saatlerimiz olacak. Geceleme otelimizde.



11 Gün: SAN JOSE IRAZU VOLKANI

Sabah kahvaltıdan sonra çevre gezilerimize devam ediyoruz. Bugün IRAZU VOLKANI Milli Parkına gideceğiz. Irazú Yanardağı, Kosta Rika'da, Cartago şehrine yakın Cordillera Central'da yer alan aktif bir yanardağdır. İsim ya "ara" ve "tzu" ya da yanardağın kenarlarındaki yerli bir köyün adı olan Iztarú'un yolsuzluğundan kaynaklanabilir. Kosta Rika'da geçmişte kışkırttığı felaketler nedeniyle "El Coloso" adıyla biliniyor, Şehir merkezinden yaklaşık 1,5 saat mesafede yer alan ORTA VADİ bölgesine geçiyoruz. IRAZU yanardağı Milli Parkına girişimizi yaparak, VOLKAN kıyısında yürüyüşümüze başlıyoruz. KostaRika’^nın en yüksek yanardağının manzarasını yakından göreceğiz. Kısa yürüyüşlerimiz olacak bugün. Yanardağ ve çevresini gördükten sonra, Orta Vadi bölgesinde colonial kasaba Cartago ziyareti yapacağız. Bu eski yerleşim yerinde Virgen de los Angeles kilisesini göreceğiz. Öğleden sonra yeniden San Jose’ye dönüyoruz. Geceleme otelimizde.



12 Gün: SAN JOSE / PANAMA CITY

Sabah kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılarak San Jose Havalimanı’na transfer oluyoruz. Bagaj ve pasaport işlemlerimizi yaparak yerel havayolları ile 1,5 saatlik bir uçuşla Panama City kentine varıyoruz. Varışımızı takiben konaklayacağımız otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.



13 Gün: PANAMA CITY - ISTANBUL

Sabah kahvaltımızın ardından ilk durağımız Panama kanalı olacak. Burası çok yoğun ziyaretçi akımına uğrayan bir merkezdir. Kanalının yapımını anlatan ve gemilerin geçişini görebileceğimiz önemli bir nokta. Kanal ziyareti sonrası Panama Vieja olarak bilinen eski Panama şehir merkezini göreceğiz. Burası Panama’nın büyük bir şehir olmadan önce merkezi olarak bilinen bölgenin günümüze kalmış kolonyal merkezidir. Eski ve tarihi binalarını, sokaklarını görerek fotoğraflarımızı çektikten sonra Özel aracımız ile havalimanına transfer olduktan sonra İstanbul uçuşumuzu yapmak üzere işlemlerimizi tamamlıyoruz. TÜRK HAVAYOLLARI’nın tarifeli seferi ile uçağımız İstanbul’a hareket edecek. Geceleme uçakta.



14 Gün: ISTANBUL

İstanbul havalimanına varışımızın ardından anılarla dolu turumuz sona eriyor.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Istanbul – Cancun / Panama City – Istanbul arasında TÜRK Havayolları ile yapılacak olan ekonomi sınıfı yolculukların uçak biletleri, uçuş vergileri
  • Yerel Havayolları ile Cancun / Guatemala City arası ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Yerel Havayolları ile Guatemala City / San Salvador arası ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Yerel Havayolları ile San Jose / Panama City arası ekonomi sınıfı uçak bileti
  •  Cancun’da 2, Antigua’da 1, Atitlan’da 2, San Salvador’da 2, Leon’da 1, Granada’da 1, San Jose’de 2, Panama City’de 1 gece olmak üzere toplamda 12 gece 3 ve 4 yıldızlı otellerde ve butiklerde oda & kahvaltı konaklama
  •  Tur programında belirtilen tüm turlar, geziler ve havalimanı transferleri
  •  Tur programında belirtilen yerlerde müze, park ve ören yeri giriş ücretleri
  •  Cancun Chichen Itza Antik Kent Turu
  •  Antigua Şehir turu & Atitlan (Panajachel) Turu ve Atitlan Gölü nde tekne turu
  •  San Salvador Şehir Turu MAJESTIC BOQUERON Volkanı ve SAN ANDREAS ARKEOLOJIK ALANI
  •  Leon panoramik şehir turu & Granada’da yapılacak olan Las Isletas tekne turu & Granada Şehir Turu
  •  San Jose Şehir Turu &  Irazu Volkanı turu & Costa Del Sol yüzme turu
  • Programda belirtilen yerlerde alınacak 2 ÖĞLE YEMEĞİ
  • Profesyonel Türkçe rehberlik ve asistanlık hizmetleri
  • Otel ve turist şehir vergileri (25-30 Euro)
  • TURSAB zorunlu mesleki sorumluluk sigortası
  • Seyahat ve sağlık sigortası (65 yaş üzeri sürprim uygulanır)

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Kişisel harcamalar
  • Yurt dışı çıkış harcı
  • Programda belirtilmeyen öğle ve akşam yemekleri
  • Dahil edilen yemeklerde alınan alkollü alkolsüz içecekler
  • Tüm YABANCI Bölgesel yerel servis Personelleri tipleri kişi başı günlük min. 5 USD
  • Meksika Vizesi Şahsi Başvuru ile İstanbul veya Ankara büyükelçiliklerinden temin edilir. ! Bordo (Normal) pasaport hamilleri bu vizeden muaftır.
  • Sınır Geçişlerinde memurlar tarafından toplanan geçiş vergileri.


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalan süreye kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonraödediği rezervasyon bedelinden kesinti yapılarak kalan tutarı iade edilir. 30 - 20 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %50 'ini, 20 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat hangi yöntemle yapılmış ise aynı yöntemle iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TRY (Türk Lirası) cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden iade hesaplaması yapılır...
    https://bodisatravel.com/orta-amerika-turu
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 25.04.2024 15:58 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.