Büyük Baltıklar & Polonya & Lviv Turu Tur Programı
Önemli Not: Tur Programında Yer Alan Uçuş Parkur ve Saatleri Şablondur, Her Tur Tarihinde Uçuş Saati ve Parkur Detaylarda Farklılıklar Bulunabilmektedir. Katılmak İstediğiniz Tur Tarihinin Detaylı Uçuş Saat ve Parkur Bilgilerini Bizlerden Öğrenebilirsiniz!
Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
Gezilecek Yerler: •Helsinki •Tallinn •Riga •Vilnius •Kaunas •Olsztyn •Grandsk •Varşova •Krakov •Auschwitz •Birkenau
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – HELSİNKİ – TALLİNN

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde uçuşumuzdan 3 saat öncesinden itibaren hazır bulunarak gerçekleştireceğimiz bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları PC 1310 sefer sayılı uçuş ile saat 11.00 ’de Helsinki ‘ye uçuyoruz. Yerel ile saat ile 14.20 ‘de Finlandiya’nın en büyük şehri olan başkent Helsinki ‘ye varıyoruz. Aynı zamanda ülkenin kültür merkezi olan Helsinki, Finlandiya'nın güneyinde Finlandiya Körfezi'nin ise kıyısında yer almaktadır. Granit taşlarından yapılan mimarisi ile ün kazanmış olan Helsinki, doğal güzellikleri ile göz kamaştırmaktadır. Uspenski Ortodoks Katedrali, Senato Meydanı, Finlandiya Hükümet Sarayı, Belediye Binası, Amanda Heykeli, Pazar Meydanı turumuz esnasında panoramik görülecek yerler arasındadır. Tur sonrasında feribot ile Talinn ‘e hareket ediyoruz. Talinn’e varışımıza ardından otelimize transfer ve dinlenmek için serbest zaman.



2 Gün: TALLİNN – (Rocca Al Mare Turu) – RİGA – (Letonya Orta Çağ Gecesi Turu – Akşam Yemeği Dahil)

Sabah kahvaltısının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyor ve panoramik olarak Talinn şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. En iyi korunmuş Orta Çağ şehirlerinden biri olarak bilinen Tallinn, doğal ve tarihi güzellikleri ile bizi karşılıyor. Çevre turumuz esnasında; fotoğraf severlerin Tallinn şehrinin muhteşem panoramik fotoğraflarını çekme fırsatı bulacakları Tompea Tepesi, eski şehir surları ve gözetim kuleleri, Aleksandr Nevsky Katedrali, Tall Herman Kulesi, Parlamento Binası, Dome Katedrali, St. Nicholas Kilisesi, Belediye Meydanı, Avrupa’nın 15. YY. faaliyet göstermeye başlamış ve günümüzde aktif halde hizmet veren Raeapteek eczanesi panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Panoramik şehir turumuzun ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimizle birlikte ekstra olarak Rocca Al Mare Turu’muzu (40 Euro) düzenliyoruz. İçerisinde Estonya kültürüne, mimarisine ve eski yaşam tarzlarına ait özellikler taşıyan ve bu ülkeyi en iyi derecede deneyimleme fırsatı sunan Rocca Al Mare, deniz kenarına kurulmuş bir açık hava müzesidir. Turumuz kapsamında ahşaptan inşa edilmiş köy evleri, yel değirmenleri ve kiliseleri ziyaret edilecektir. Tur sonrası Riga ‘ya hareket ediyoruz. Tarihi 14. YY.’a dayanan ve Baltık ülkelerinin en büyük şehri olan başkent Riga, doğal güzellikleri ile tarih boyunca bir cazibe noktası olmuştur. Tarihi Riga Kalesi, Brotherhoods of the Blackheads Evi, St. Jacob`s Kilisesi, Kediler Evi, eski şehir duvarları, Şehir Katedrali, Opera & Tiyatro ve Parlamento Binası şehir turumuzda panoramik olarak göreceğimiz yerler arasındadır. Tur sonrasında otelimize transfer ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Letonya Orta Çağ Gecesi Turu ‘na – Akşam Yemeği Dahil (50 Euro) katılabilirler. Bu turumuzda rehberimiz eşliğinde Riga ‘nın Orta Çağ temalı tipik bir mahsen restoranında, döneme ait farklı lezzetleri o döneme ait şarkıların eşliğinde tadarak, Letonya’nın Orta Çağı dönemini deneyimleme fırsatı elde edeceğiz. Tur sonrası Riga bölgesi otelimize transfer ve dinlenmek için serbest zaman.



3 Gün: RİGA – VİLNİUS – (Trakai Adası ve Tekne Turu) – KAUNAS

Sabah kahvaltısı ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyor ve Vilnius ‘a doğru hareket ediyoruz. Litvanya’ya başkentlik yapan Vilnius, sahip olduğu fevkalade atmosferi ve Avrupa'nın en büyük Barok tarzı tarihi kent merkezi ile bütün gezginlerin Baltık bölgesindeki en gözde yerlerindendir. Panoramik olarak gerçekleştireceğimiz şehir turumuz kapsamında, UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde bulunan tarihi eski şehrin üst ve alt bölümleri, Gotik mimarinin en önemli eserlerinden olan St. Anna Kilisesi, Gediminas Kulesi, Büyük Katedral, Üniversite, St. Peter & Paul Kilisesi, Şafak Kapıları ve 13.-19. YY. arasında inşa edilmiş olan birçok tarihi binayı görecek ve tüm şehri panoramik olarak izleyebileceğimiz Subacius Tepesi’ne gideceğiz. Şehir turu sonrasında sunulacak serbest zaman sürecince arzu eden misafirlerimiz, ekstra olarak düzenlenecek olan Trakai Adası ve Tekne Turu (50 Euro) programımıza katılabilirler. Trakai, muhteşem doğası ve tarihi güzellikleri ile Litvanya’nın en önemli turistik merkezlerinden birisidir. Musevi bir grup olan Karay Türkleri’nin bu topraklarda halen yaşıyor olması, Trakai Kalesi çevresinde tekne ile gerçekleştireceğimiz ve kaleyi farklı açılardan fotoğraflayabileceğimiz turumuza ayrı bir cazibe katacak. 14. YY. sonlarında bu bölgeye yerleşmeye başlayan ve günümüzde 300 ailelik nüfusun yaşam sürdüğü bu kavim, Trakai Kalesi’nin korunmasında önemli bir rol oynamış ve kendine has mimarileri ve “Kıbın” olarak adlandırılan meşhur yemekleri ile şehri önemli bir turistik merkez haline getirmiştir. Ekstra tur sonrasında panoramik şehir turumuzu gerçekleştirmek üzere Kaunas ‘a hareket ediyoruz. Kaunas, Litvanya’nın güney merkezinde Nemunas ve Neris Nehirleri’nin kesiştiği konumda bulunmaktadır. Eski şehir (Old Town) merkezinin bulunduğu bölgede 14. YY. ‘dan kalma gotik ve barok mimarisine ait birçok eseri keşfediyoruz. Belediye Meydanı, Kaunas Bazilikası, St. Francis Xavier Kilisesi, Vytautas Köprüsü, Kutsal Üçlü Kilisesi, Perkunas Evi panoramik turumuzda göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turu sonrası Kaunas bölgesi otelimize transfer ve dinlenmek için serbest zaman.



4 Gün: KAUNAS – OLSZTYN – GDANSK

Sabah kahvaltısı ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyor ve Gdansk’a doğru yola çıkıyoruz. Polonya'nın kuzey-doğu kesimindeki "Bin Göller" olarak bilinen bölgenin güzel manzaraları eşliğinde gerçekleştireceğimiz yolculuğumuz esnasında Olsztyn ‘in eski şehir merkezinde sunulacak çevre gezisi ve mimari ile dikkat çeken Belediye Binası ile ünlü matematik ve astronomi bilim adamı Kopernik ‘e ait heykelin çevresinde verilecek fotoğraf molası ardından Gdansk’a doğru olan yolculuğumuza devam ediyoruz. Polonya ‘nın Baltık kıyısında yer alan, ülkenin temel liman bölgelerinden bir tanesi olan Gdansk, bir dönem Polonya, bir dönem ise Prusya hakimiyetinde kalmış ise de özerk ve bağımsız olduğu dönemler de olmuştur. Bu tarihsel çeşitlilik, şehrin benzersiz mimarisine de yansımıştır. II. Dünya Savaşı esnasında büyük oranda tahribat gören şehir, adeta bütünüyle yeniden yapılanmış ve hem tarihsel zenginlikleri hem de geniş kumsalları ile turistlerin gözdesi haline gelmiştir. Turumuz kapsamında, Gdansk ‘ın en meşhur sokağı olan Uzun Pazar (Długi Targ), tarihi Neptün Çeşmesi, görkemli Arthus Mahkemesi, Motlawa Nehrinde bulunan Orta Çağ Vinçi, St.Maria Bazilikası görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Gdansk bölgesi otelimize transfer ve dinlenmek için serbest zaman.



5 Gün: GDANSK – (Baltık Kıyıları ve Malbork Kalesi Turu)

Sabah kahvaltı sonrasında serbest zaman sunuyoruz. Arzu eden misafirlerimiz Baltık Kıyıları ve Malbork Kalesi Turu ‘na (85 Euro) katılabilirler. Turumuzda ilk ziyaret noktamız, 21 hektarlık yüzölçümü ile Dünya ‘nın en büyük kalesi olarak bilinen, UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan Malbork Kalesi olacaktır. 1406 yılında inşası tamamlanan Klasik Orta Çağ mimarisine sahip kale, Dünya ‘nın en büyük tuğla kalesi olma özelliğini de taşımaktadır. Uzun yıllar boyunca Töton Şövalyeleri tarafından yönetilen kalede pek çok bina, avlu, köprü, mahsen, kilise ve şövalyelerin misafirlerini ağırladıkları yemek odaları bulunmaktadır. Malbork Kalesi ‘nde gerçekleştireceğimiz ziyaretimiz ardından, turumuzun bir sonraki durağı olan Sopot ‘a varıyoruz. Her yıl düzenlenen müzik festivali ile ünlenen ve Avrupalı birçok zengin turistin denize girmek için ziyaret ettiği Sopot, aynı zamanda 512 metre uzunluğu ile Avrupa’nın en uzun ahşap iskelesine de sahiptir. Lüks otelleri, SPA merkezleri ve gece hayatı ile ünlenen Sopot’ta gerçekleştireceğimiz çevre gezisi sonrasında turumuzun son durağı olan Gdyna’ya hareket ediyoruz. Önceleri küçük bir balıkçı kasabası olan ancak günümüzde ise büyük kruvaziyer gemilerin ve adalara giden lüks teknelerin yanaştığı büyük bir liman olarak dikkat çeken Gdyna ‘da gerçekleştirilecek çevre gezisinin ve limanda konumlanmış olan Dar Pomorza isimli yüzen müze konseptindeki yelkenli gemiyi panoramik olarak görüp fotoğraflamamızın ardından turumuzu tamamlıyor ve Gdansk şehir merkezine dönüyoruz. Süresini rehberimizin belirleyeceği serbest zaman ardından otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



6 Gün: GDANSK – VARŞOVA – KRAKOV

Sabah kahvaltısının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyor Varşova ‘ya doğru yola çıkıyoruz. Varşova’ya varışımız ardından, Lehistan İmparatorluğu’na yaklaşık 7 yüzyıl boyunca başkentlik yapmış ve II. Dünya Savaşı ‘ndan sonra acı hatıraların yaşandığı, neredeyse tamamının harabeye döndüğü Varşova şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Şehir turumuz süresince Üç Haç Meydanı, Charles de Gaulle Meydanı, Stalin mimarisinin en güzel örneklerinden olan Bilim ve Kültür Sarayı ile yeni şehir merkezini ziyaret ediyoruz. Ardından II. Dünya Savaşı sırasında tarihin gördüğü en büyük bombardımanı yaşamış ve zarar görmüş kentin kalbi olan, 1983 yılından bu yana UNECO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan eski şehre (Stare Miasto) geçiyoruz. Panoramik şehir turumuzda, Lehistan İmparatorluğu’nun başkentini Krakow’dan Varşova’ya taşıyan III. Zygmunt ‘un sütun heykeli, Kraliyet Sarayı, Saint Jan Kilisesi ve Çanlı Meydan, Vistül Nehri’ni ve kentin iki yakasını birbirine bağlayan köprüler, eski şehir meydanı ve Varşova’nın simgesi olan deniz kızı “Syrena” heykeli görülecek yerler arasındadır. Ardından şehrin anıtsal kapısı “Barbakan”dan geçerek 13. YY.dan kalan yeni şehre ulaşıyoruz ve Madam Curie’nin evini, yeni şehir meydanını ziyaret ediyoruz. Şehir turu bitiminde Krakov bölgesindeki otelimize transfer ve dinlenmek için serbest zaman.



7 Gün: KRAKOV – AUSCHWiTZ / BİRKENAU – (Wieliczka Tuz Madeni Turu)

Sabah kahvaltısının ardından Krakov panoramik şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Wawel Sarayı Kompleksi, Vistülü (Wisla) Nehri, Kopernik’in Evi, Maria Magdelena Meydanı, 12 Havariler Kilisesi, Aziz Meryem Kilisesi ve Kapalı Çarşı görülecek yerler arasındadır. Krakov şehir turu sonrasında Auschwitz şehrinin içinde yer alan Birkenau Nazi Kampı’na doğru yola çıkıyoruz. İnsanlık tarihinin hiç şüphesiz en karanlık bölümlerinden II. Dünya Savaşı sırasında toplanarak ağır şartlarda çalıştırılan ve nihayetinde kurşuna dizilerek veya gazla zehirlenerek öldürülen insanların toplanma, kötü şartlarda yaşama ve çalıştırılma ortamlarına tanık olup onları anacak ve içinde bulunduğumuz savaşsız dönemin değerini bir kez daha idrak etmeye çalışacağız. Birkenau ziyaretimiz sonrasında arzu eden misafirlerimizle birlikte ekstra olarak Wieliczka Tuz Madeni Turu (65 Euro) düzenliyoruz. Yolcularımızın 327 metre yerin altında unutulmaz bir yolculuk yapabilme olanağı bulacağı Wieliczka Tuz Madeni’ni keşfederken; Yedi Cüceler, Da Vinci’nin Son Akşam Yemeği Tablosu, Papa John Paul II gibi birçok tuzdan yapılmış ünlü eser ve kişilerin heykellerini göreceğiz. Ayrıca, The Holy Cross Chapel ve The Chapel of St. Kinga göreceğimiz ve hikayelerini dinleyeceğimiz ilginç yerlerden birkaç tanesi. Tur sonrası otelimize transfer ve dinlenmek için serbest zaman.

 


8 Gün: KRAKOV – LVİV – İSTANBUL

Otelde erken saatte servis edilecek veya yolculuk esnasında yenmek üzere kahvaltı paketi halinde sunulacak kahvaltı temini ve otelden çıkış işlemleri ardından, II. Dünya Savaşı’ndan hasar almadan kurtulabilmiş, nadir şehirlerden biri olan Lviv ’e hareket ediyoruz. UNESCO Dünya Mirasları Listesi’nde yer alan ve trafiğe kapalı meydan ve caddeleri ile ünlü tarihi şehir merkezi, ismini ve simgesini Aslan’dan alan ve aynı zamanda 13. YY. da Galiçya’nın büyük kralı Daniel Halitsky tarafından oğlu Leo’nun onuruna kurulmuş olan Lviv’de gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turumuz esnasında, çikolata fabrikası, kahve madeni sarhoş vişne gibi ilginç kafe ve restoranlarla bezeli pazar meydanı, Devlet Opera Binası, Ünlü Maria Zankovetska Tiyatro Binası, Latin-Gotik Katedrali göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turu sonrasında İstanbul’a gerçekleşecek dönüş uçuşumuz için Lviv Havalimanı ‘na transfer. Bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemleri sonrası Türk Hava Yolları’nın TK444 sefer sayılı uçuşu ile saat 22.05 ’de İstanbul’a hareket ve TSİ 00.10’ da İstanbul varış. Turumuzun sonu.Buna Gidelim diyebileceğiniz bir başka Bodisa Travel tur programında buluşmak dileğiyle.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • . Pegasus Hava Yolları tarifeli seferleri ile Sabiha Gökçen HL – Helsinki HL / Lviv HL - Sabiha Gökçen HL gidiş dönüş uçak bileti,
  • . Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,
  • . 3 ve 4 yıldızlı yarı merkezi otellerde 7 gece oda kahvaltı konaklama,
  • . Havalimanı – otel – havalimanı arası transferler ve şehirlerarası otobüs ulaşımlar,
  • . Helsinki – Talinn arası feribot ile ulaşım,
  • . Helsinki, Talin, Riga, Vilnius, Kaunas, Olsztyn, Gdansk, Varşova, Auschwitz/Birkenau, Krakov, Lviv panoramik şehir turları ve/veya çevre gezileri.
  • . Otel şehir vergileri (yerel otoriteler tarafından alınan ve gecelik kişi başı 3€- 5€ arası değişen konaklama vergileri dahildir)
  • . Türkçe rehberlik hizmetleri.      
  • . TURSAB Mesleki Sorumluluk Sigortası  


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • . Vize ücreti ve servis bedeli (140 Euro),
  • . Yurt dışı çıkış harcı bedeli,
  • . Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,
  • . Öğle ve akşam yemekleri,
  • . Programda belirtilen/belirtilmeyen ekstra tur ve geziler,
  • . Panoramik şehir turlarında müze ve ören yerleri girişleri,
  • . İsteğe bağlı şoför bahşişleri (Kişi başı 5 Euro)
  • . İsteğe bağlı özel seyahat sağlık sigortası (15 Euro)


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalan süreye kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonraödediği rezervasyon bedelinden kesinti yapılarak kalan tutarı iade edilir. 30 - 20 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %50'ini, 20 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat hangi yöntemle yapılmış ise aynı yöntemle iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TRY (Türk Lirası) cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden iade hesaplaması yapılır...
    https://bodisatravel.com/baltiklar-polonya-lviv-turu
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 26.04.2024 02:43 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.