Bangkok & Phuket Turu ( Ekstra Turlar Dahil ) Tur Programı
Önemli Not: Tur Programında Yer Alan Uçuş Parkur ve Saatleri Şablondur, Her Tur Tarihinde Uçuş Saati ve Parkur Detaylarda Farklılıklar Bulunabilmektedir. Katılmak İstediğiniz Tur Tarihinin Detaylı Uçuş Saat ve Parkur Bilgilerini Bizlerden Öğrenebilirsiniz!
Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
Gezilecek Yerler: •Bangkok, •Phuket
PROGRAM
1 Gün: ISTANBUL – BANGKOK

İstanbul Yeni Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde uçuştan iki buçuk saat önce buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları TK58 tarifeli seferi ile saat 18:50'de Bangkok uçuşumuz başlıyor. Gecemiz uçakta geçiyor.



2 Gün: BANGKOK

Bangkok’a 07:50'de varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüze geçiyoruz. İlk olarak yapacağımız panoramik Bangkok şehir turumuzda Oturan Buddha Heykeli ve Stupa’ları (mezar taşları), Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası ve Tayland’ın şu andaki kralının Bangkok’taki Malikânesi görülecek yerler arasındadır. Akşam misafirlerimiz ile Akşam yemekli Yok Yor Marina Sea Food Restaurant & Patpong Gece Pazarı turumuz için hareket ediyoruz. Turumuzda önce “Kralların Nehri“ olarak bilinen ünlü Chao Praya Nehri kenarında, Bangkok’u ışıklar altında görebileceğimiz restoranımızda bizler için hazırlanan yemeğimizi alacağız. Keyifli yemeğimizin ardından daha çok replika ürünlerin (Rolex saat, Versace Canta v.s) ağırlıklı olduğu Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz Patpong gece pazarına geçiyoruz. Ünlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçireceksiniz. Bol pazarlık yapmayı unutmayınız. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



3 Gün: BANGKOK

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Ardından misafirlerimiz ile Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği turumuz için hareket ediyoruz. Bu turumuzda Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siyam İkizleri’nin doğduğu Samut Songkhram kasabasında bir hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada hindistan cevizi ağacından Tay halkının nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Ayrıca içerideki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Buradan hareket edip 10 dk. civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip nefis egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yârim saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz. Turumuzda nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Yüzen çarşıyı öğlen kapanana kadar geziyoruz. Ayrıca bir yılan çiftliğine uğrayarak kobra ve piton gibi yılanlarla yapılan ilginç bir gösteri izleyeceğiz.  Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu ağaç oyma atölyesini gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



4 Gün: BANGKOK - PHUKET

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Ardından havalimanına hareket. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından yerel havayolları ile Phuket Adası’na hareket. Varışımızın ardından otele transfer. Oda anahtarlarının dağıtılması ve serbest zaman. Akşam misafirlerimiz ile Akşam yemekli Phuket Fantasea turumuz için hareket ediyoruz. Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösteride; 4 boyutlu efektler, havada bale, akrobasi, özel efektler, fil gösterisi ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ve kültürden ziyaretçileri büyüleyen bu gösteride çok güzel bir gece geçireceğinizden eminiz. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



5 Gün: PHUKET

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Ardından tam günlük Öğle yemekli Phi Phi Adası turumuz için hareket ediyoruz. Sürat teknelerimizle Phuket’in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don’a hızlı bir şekilde ulaşım. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun “The Beach” filminin bazı bölümlerinin çekildiği Maya Bay’de denize girme ve güneşlenme imkânı. İkinci sırada Phi Phi Ley’e uğruyoruz. Burada Viking Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



6 Gün: PHUKET

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Ardından tam günlük Öğle yemekli James Bond Adası turumuz için hareket ediyoruz. Gezi teknemizle hızlı bir şekilde ilk durağımız birçok belgesele konu olmuş Panak ve Hong adaları olacak. Özel kanolarımız ile yapacağımız bu gezi sırasında koy ve mağaralar arasında muhteşem doğa manzaralarına şahit olacağınız bir macera sizleri bekliyor. Açık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond “altın tabancalı adam” bölümünün çekildiği James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyor ve adadaki Müslüman köylülerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek için serbest zaman veriyoruz. James Bond Adası’ndan sonraki en son durağımız şnorkel yapabileceğimiz, yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa Adası veya Naka Adası olacaktır (Hava şartlarına göre karar verilecek). Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



7 Gün: PHUKET

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Nong Nooch Tropik Bahçe (35 Euro) turuna katılabilirler. Tayland’da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olan bu muazzam bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz. Önce Tay kültürünü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu, tarihi savaşların canlandırmasını ve diğer muhteşem gösterileri izledikten sonra ikinci bölüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harika gösteriyi izleyeceğiz. Tayland’ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerine inanamayacaksınız. Tur sonrası serbest zaman. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Fil Safarisi (35 Euro) turuna katılabilirler. Doğal ortamda fillerin üzerinde yapacağımız bu gezide keyifli anlar yaşayacağız. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



8 Gün: PHUKET- ISTANBUL

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Ardından rehberinizin belirteceği saatte Phuket havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK173 tarifeli seferi ile saat 22:00'da İstanbul’a uçuşumuz gerçekleşiyor.



9 Gün: İSTANBUL

İstanbul Yeni Havalimanı’na 05:00'da varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu....



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul (IST) - Bangkok (BKK) gidiş, Phuket (HKT) - İstanbul (IST) dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti,
  • Yerel Havayolları tarifeli seferi ile Bangkok (BKK) - Phuket (HKT) tek yön ekonomi sınıfı uçak bileti (15kg bagaj hakkı),
  • Havalimanı vergileri,
  • Seçilecek kategori otellerde 6 gece oda & kahvaltı konaklama,
  • Programda belirtilen turlar (Akşam yemekli Yok Yor Marina Sea Food Restaurant & Patpong Gece Pazarı, Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği, Akşam yemekli Phuket Fantasea, Öğle yemekli Phi Phi Adası, Öğle yemekli James Bond Adası, Fil Safarisi)
  • Alan-otel-alan ve şehiriçi transferleri,
  • Panoramik Bangkok şehir turu,
  • Profesyonel Türkçe rehberlik ve asistanlık hizmetleri,
  • Otel vergileri,
  • Turist şehir vergileri,
  • TURSAB mesleki sorumluluk sigortası.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İç hat bağlantı bileti,
  • Seyahat sağlık sigortası (Covid-19 Kapsamlı),
  • Covid PCR testi
  • Öğle ve akşam yemekleri,
  • Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli (50 TL)
  • Müze ve ören yerleri girişleri,
  • Şoför tipleri 5 Euro / kişi başı (isteğe bağlı


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalaya kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonra, ödediği rezervasyon bedelinin kalan tutarı iade edilir. 30 - 16 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %40 'ini, 14 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat kanalı hangisi ise aynı kanal üzerinden iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TL cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden hesaplama yapılır...
    https://bodisatravel.com/bangkok-pattaya-thy
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 28.03.2024 13:21 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.