Promo İtalya Turu Tur Programı
Önemli Not: Tur Programında Yer Alan Uçuş Parkur ve Saatleri Şablondur, Her Tur Tarihinde Uçuş Saati ve Parkur Detaylarda Farklılıklar Bulunabilmektedir. Katılmak İstediğiniz Tur Tarihinin Detaylı Uçuş Saat ve Parkur Bilgilerini Bizlerden Öğrenebilirsiniz!
Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
Gezilecek Yerler: •Venedik •Floransa •Roma
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – VENEDİK – (Verona & Sirmione Turu)

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde uçuştan 3 saat önce gerçekleştireceğiniz bilet, bagaj teslim ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları ‘nın PC1235 sefer sayılı uçuşu ile 11:50 ’de Venedik ‘e uçuyoruz. Yerel saat ile 12:30 ’da Venedik Marco Polo Havalimanı ‘na varışımız ardından Venedik bölgesindeki otelimize transfer ve odaların alınmasına kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Verona & Sirmione Turu (60 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzun ilk durağı olan ve aynı zamanda UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Verona, Colosseum’dan sonra İtalya’nın en büyük ikinci amfi tiyatrosuna ev sahipliği yapaktadır. Ünlü İngiliz yazar Shakespeare’in kaleme aldığı, bugün dünyada bilinen en büyük aşk hikayesini anlatan, ünlü eseri Romeo ve Juliet’in kahramanlarının evlerini de göreceğimiz romantik Verona turumuzun ardından Sirmione ‘ye hareket ediyoruz. Tarihi 13. YY’a dayanan Scaligero Kalesi ile bizi karşılayan Garda Gölü ’nün incisi Sirmione, begonvillerle kaplı binaları ve evleri etrafını saran limon ağaçlarının kokusu ve Orta Çağ sokaklarıyla turistlerin ilgi odağı olmuş kasaba Sirmione’deki panoramik gezimiz ile turumuzu tamamlıyor ve Venedik bölgesindeki otelimize dönüyoruz.



2 Gün: VENEDİK – (Venedik Şaheserleri ve Gondol Turu) – (Murano & Burano Adaları Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Venedik Şaheserleri ve Gondol Turu (60 Euro) programımıza katılabilirler. Venedik ‘te gerçekleştireceğimiz turumuz esnasında, taş ve mermerden inşa edilerek sütunları İstanbul’dan getirilen San Marco Meydanı, San Marco Bazilikası, ihtişam ve güç sembolü olarak tasarlanan ve kullanılan Dükler Sarayı, Saat Kulesi, Tövbe Köprüsü, tarihi Campanille Çan Kulesi başlıca göreceğimiz yerler arasındadır. Venedik ‘te yapacağımız tur sonrasında, şehrin ünlü kanallarını özel gondollar eşliğinde dolaşarak turumuzu tamamlayacağız. Süresini rehberimizin belirleyeceği serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak Murano & Burano Adaları Turu (40 Euro) programımıza katılabilirler. Daracık sokakları, su kanallarına yansıyan görüntüleri ve farklı tasarımdaki kapıları ile ziyaretçilerini hayran bırakan rengarenk evleri ile Burano Adası, turumuzdaki ilk durağımız olacaktır. Cam işçiliği ile ünlü Burano Adası ziyaretimiz sonrasında, dantel işlemeleri ve el işçiliği ile ünlenen Murano Adası’nı ziyaret ediyor, hediyelik eşya alışverişi için sunulacak serbest zaman ardından turumuzu tamamlıyoruz. Tur sonrası Venedik bölgesi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



3 Gün: VENEDİK – (Ferrara & Bologna Turu) – FLORANSA

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemlerimizin ardından Floransa ‘ya doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimizle birlikte ekstra olarak Ferrara & Bologna Turu (50 Euro) programımızı düzenliyoruz. Turumuzda ilk olarak, 2016 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi ‘ne giren ve gerek Rönesans dönemine özgü parkları ve büyük evleri ile gerekse de kendine has tarzdaki tuğla evlerin çevrelediği Orta Çağ dönemine ait kilise ve manastırları ile ziyaretçilerini etkileyen Ferrara ‘daki turumuzda Via Mazzini, Teatro Comunale di Ferrara, Opera binası ve 18.YY dan kalma Ferrara Kalesi görülecek yer arasındadır. Ferrara ‘daki gezimizi tamamladıktan sonra, turumuzun ikinci durağı olan Bologna ‘ya varıyoruz. Dante, Erasmus ve Kopernik gibi isimleri yetiştiren ve İtalyanlar’ın, şehir mimarisinde çok fazla tuğla kullanılmış olması sebebi ile kızıl şehir olarak adlandırdığı bir orta çağ şehri olan, tarihi dokusu ve yemekleri ile ünlü Bologna’da gerçekleştireceğimiz turumuzun ardından Floransa ‘ya doğru olan yolculuğumuza devam ediyoruz. Yolcuğumuz esnasında yemek ihtiyacı ve keyifli bir alışveriş için Barberino Outlet Center ‘da serbest zaman sunuyoruz. Dünya genelinde modanın kalbi olarak kabul edilen İtalya’ya gelen her turistin ziyaret etmek istediği, en ünlü markalara ait ürünleri uygun outlet fiyatlarına bulabileceğimiz alışveriş turumuz sonrasında Floransa bölgesindeki otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



4 Gün: FLORANSA – (Floransa Şaheserleri ve Rönesans Turu) – (Pisa & Lucca Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Floransa Şaheserleri ve Rönesans Turu ‘na (35 Euro) katılabilirler. Pinokyo’nun memleketi olan bu şirin şehirde önce portakal rengi kubbesiyle hemen dikkat çeken ve Avrupa’nın 4. Büyük kilisesi olan Santa Maria Del Fiore Katedrali’n dışarıdan görme fırsatı bulacağız. Katedralin en dikkat çeken özelliklerinden biri de bazıları Kur’an-ı Kerim’de de zikredilen peygamber kıssalarının temsili olarak canlandırıldığı ve ‘Cennet Kapısı’ olarak adlandırılan bronz kapıdır. Daha sonra bir zamanlar halkı parlamentoya davet etmek için kullanılan Giotto’ nun Çan Kulesi, yüzyıllar boyunca Floransa’nın politik ve sosyal merkezi olan ve Michalengelo ‘nun ünlü Davut Heykeli’nin de bulunduğu Senyörler Meydanı ile antika ve kuyumcu dükkânlarıyla meşhur Eski Köprü (Ponte Vecchio) turumuz esnasında görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimizle birlikte ekstra olarak Pisa & Lucca Turu (60 Euro) programımızı düzenliyoruz. Turumuzda ilk olarak Pisa ‘ya varışımızla birlikte gerçekleştireceğimiz şehir turumuzda Pisa Kulesi, katedral, vaftizhane ve Miracoli Meydanı gezilecek yerler arasındadır. Dünyaca ünlü Pisa Kulesi’ni görüp fotoğraflayacağımız kısa serbest zaman ardından turumuzun ikinci durağı olan Lucca ‘ya hareket ediyoruz. 1987 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi ‘ne alınan, Rönesans döneminden kalma surları ve mimarisi ile dikkat çeken 43 adet kilisesi ile ünlü Lucca, tarih, sanat ve mimari şehri olarak anılmaktadır. Birçok caddesi araç trafiğine kapalı olan ve bisiklet kullanımının sıklıkla tercih edildiği Lucca’nın pastane, fırın ve dükkanlarla dolu cadde ve sokaklarında yapacağımız çevre gezisi esnasında ünlü besteci Puccini’nin ilk defa org çaldığı San Michele Kilisesi’ni, 14. YY ‘dan kalma Guinigi Kilisesini, Teatro Meydanı’nı ve Piazza Napoleone Meydanı ‘nı panoramik olarak göreceğiz. Turumuzun ardından Floransa bölgesindeki otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



5 Gün: FLORANSA – (Siena & Orvieto Turu) – ROMA – (Roma Gece Turu)

Sabah kahvaltısı ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyor ve Roma ‘ya doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimizle birlikte ekstra olarak Siena & Orvieto Turu (50 Euro) programımızı düzenliyoruz. Turumuzda ilk ziyaret noktamız Siena olacaktır. Siena, Orta Çağ’dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa’nın en büyük meydanı olarak kabul edilen Campo Meydanı ile ünlüdür. Siena ‘da Campo Meydanı ve bu meydana çıkan dar ve tarihi sokaklarda gerçekleştireceğimiz keyifli gezi sonrası, turumuzun ikinci durağı olan Orvieto ‘ya varıyoruz. Turumuzda, katedrali ve beyaz şaraplarıyla ünlü, şahin tepesi Orvieto’ya çıkıyor ve manzaranın tadını çıkarıyoruz. Süresini rehberimizin belirleyeceği kısa bir fotoğraf molasının ardından turumuzu tamamlıyor ve Roma bölgesindeki otelimize doğru olan yolculuğumuza devam ediyoruz. Otele varış ve odaların alınması işlemlerinin ardından serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz, Roma ‘yı akşam ışıklarının kattığı güzellik ile keşfedeceğimiz Roma Gece Turu (25 Euro) programımıza katılabilirler. Tur sonrası otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



6 Gün: ROMA – (Roma İkonları Turu) – (Roma Kombi: Vatikan & Nemi & Roma’nın Lokal Mahalleleri Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Roma İkonları Turu (45 Euro) programımıza katılabilirler. Urbs Caput mundi yani “Dünyanın merkezindeki kent” olarak adlandırılan Roma; sanat, tarih, müzik, alışveriş, güneş ve yemekleri ile karşınıza çıkan, antik dönemden Rönesans’a uzanan farklı stillerdeki binalarıyla sizi tarihte bir yolculuğa çıkarıyor. Mimarların birbiriyle yarışarak ortaya koyduğu eserler her mevsim binlerce turisti şehre çekerken, Roma tüm güzelliği ve estetiğiyle bu kalabalıkları bile insanı boğmadan taşıyabiliyor. Turumuzda Avrupa Medeniyeti ’ne şekil vermiş, 23 asırlık tarihe tanıklık eden imparatorluk şehri Roma’da önce şehrin sembolü haline gelen ve Roma İmparatorluğu boyunca gladyatör dövüşlerine ev sahipliği yapmış antik tiyatro Colosseum, imparatorluk zamanında şehrin tören merkezi olan Roma Forumu, efsaneye göre içine para atanın tekrar Roma’ya geleceğine inanılan Aşk Çeşmesi, sokak sanatçılarıyla meşhur İspanyol Merdivenleri, Castel San’t Angelo – Melekler Şatosu, Navona meydanı ,Piazza Pietra Pantheon, Piazza Popolo görülecek yerler arasındadır. Roma İkonları Turu ‘muzu tamamlayarak şehir merkezinde serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimizle birlikte ekstra olarak Roma Kombi (Vatikan & Nemi & Roma’nın Lokal Mahalleleri) Turu (45 Euro) düzenliyoruz. Turumuza Hristiyanlık dininin Katolik mezhebinin merkezi olan ve yüzölçümü olarak Dünya’nın en küçük ülkesi olan Vatikan ile başlıyoruz. Her yıl binlerce Katolik’in ibadet için geldikleri ve toplandıkları, özel günlerde ise Papa ‘nın makamından dışarı çıkarak halkı selamladığı, 284 sütun ve sütunlarda 140 azizin heykelleri ile Dünya’nın en ihtişamlı meydanlarından San Pietro Meydanı ‘nı ve kilisesini gördükten sonra vereceğimiz serbest zaman ardından turumuzun bir sonraki durağı olan Nemi ‘ye hareket ediyoruz. Dağ çilekleri ile bilinen ve bu özelliği ile “Çilek Köyü” olarak adlandırılan Nemi, her yıl düzenlenen çilek festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Meydanlara açılan daracık sokakları, büyüleyici göl ve vadi manzarasının havadaki çilek kokusu ile birleştiği Nemi’de gerçekleştireceğimiz çevre gezisi ve sunulacak kısa serbest zaman ardından turumuza Roma’nın lokal mahalleleri ile devam ediyoruz. Roma halkının arasına karışıp, adeta şehrin birer sakini gibi hissedeceğimiz bu gezimizde, doğallığı ve sadeliğinin yanı sıra kafeleri, küçük aile lokantaları, butikleri, manavları, kasapları ve daha birçok küçük ve şirin dükkanları ile gerçek İtalya havasını yaşayacağımız Trastevere’yi ziyaret ediyoruz. Trastevere’nin küçük masalar atılmış, labirenti andıran dar sokaklarında yapacağımız yürüyüş sonrasında turumuzu tamamlıyor ve otelimize dönüyoruz.



7 Gün: ROMA – (Napoli & Pompei Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Napoli & Pompei Turu (85 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzda ilk olarak 2800 yıllık tarihi geçmişe sahip, İtalya ‘nın nüfus bakımından üçüncü büyük şehri olan Napoli’ye hareket ediyoruz. Eski şehir merkezi, UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi ‘ne alınan Napoli’de gerçekleştireceğimiz turumuzda Castel Nuovo, Palazzo Reale di Napoli, Galleria Umberto, Teatro di San Carlo, Via Toledo, Piazza del Plebiscito, Basilica Reale Pontificia San Francesco da Paola panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Napoli gezisi sonrasında turumuzun ikinci ziyaret noktası olan Pompei ‘ye varıyoruz. M.S. 79’da patlayan ve şehri yok eden Vezüv Yanardağı 'nın eteklerinde uzanmakta olan Pompei, arkeologların 1748 yılında uzun süren kazıları sonucu, şehir tüm canlılığıyla ortaya çıkarılmıştır. Pompei antik kentinde gerçekleştireceğimiz tur sonrasında Roma bölgesindeki otelimize dönüyoruz.



8 Gün: ROMA – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemleri ardından İstanbul’a dönüş uçuşumuz için Roma Fiumicino Havalimanı ‘na hareket ediyoruz. Bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemleri sonrasında Pegasus Hava Yolları ‘nın PC1224 Sefer sayılı uçuşu ile 12:30 ’da İstanbul’a uçuyoruz. TSİ 17:10 ’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.Buna Gidelim diyebileceğiniz bir başka Bodisa Travel tur programında buluşmak dileğiyle



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus Hava Yolları tarifeli seferleri ile Sabiha Gökçen HL – Venedik HL / Roma HL – Sabiha Gökçen HL parkurunda uçak bileti,
  • Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,
  • 3* otellerde toplam 7 gece oda kahvaltı konaklamalar,
  • Havalimanı – otel – havalimanı transferleri ve şehirlerarası transfer,
  • Türkçe rehberlik hizmetleri.
  • TURSAB Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize ücreti ve servis bedeli 
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli (50 TL)
  • Otel şehir vergileri (yerel otoriteler tarafından belirlenen ve gerekli olan otellere pasaport ibrazı ile misafirler tarafından ödenen, yıldız, kategori ve lokasyona bağlı olarak gecelik kişi başı 2€, 4€, 6€ olarak değişen konaklama vergileridir)
  • İç hat bağlantı uçuşu ücretleri,
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,
  • Öğle ve akşam yemekleri,
  • Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar,
  • Müze ve ören yerleri girişleri,
  • İsteğe bağlı şoför bahşişleri (Kişi başı 5 Euro)
  • İsteğe bağlı özel seyahat sağlık sigortası (15 Euro)


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler elde olmayan nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir. Bu gibi durumlarda Bodisa Travel misafirleri, yine Bodisa Travel sorumluluğundadır.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bodisa Travel yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumunda bulunduğundan, Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Bodisa Travel`in hiç bir sorumluluğu yoktur. Bodisa Travel sadece aracı kurum evrak takibi görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Bodisa Travel’in  herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır. 
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 
    • Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemler olup, misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında ilgili hava yolu kontuarlarında ya da online olarak hava yolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
    • Tura katılım için Bodisa Travel tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen kişilerin uçuşu gerçekleştirememelerinden Tur Şirketi sorumlu değildir.
    • Uçağı kaçıran kişilerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.
    • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir. (Seyahat Sağlık Sigortası Poliçelerinizi Acentemizden Temin Edebilirsiniz)
    • Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu ve sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
    • Uçuşlarda oluşabilecek son dakika rötarları ve kapı değişiklikleri havaalanlarında sesli anons edilmekte ve alandaki bilgi panolarında gösterilmektedir. Bu bilgiler kişiler tarafından takip edilmelidir.
    • Bodisa Travel yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Bodisa Travel`in hiç bir sorumluluğu yoktur. Bodisa Travel sadece aracı kurum evrak takibi görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Bodisa Travel’in  herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır. 
    • Turlarımıza katılan kişilerin; şahsi eşyaları, çantaları ve valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan, kaybolan veya çalınan eşyalardan Bodisa Travel sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında ülkeye veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalan süreye kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonraödediği rezervasyon bedelinden kesinti yapılarak kalan tutarı iade edilir. 30 - 20 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %50 'ini, 20 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat hangi yöntemle yapılmış ise aynı yöntemle iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TRY (Türk Lirası) cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden iade hesaplaması yapılır...
    https://bodisatravel.com/italya-turu
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 28.03.2024 19:21 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.