Dubai Turu (FlyDubai) Tur Programı

ABU DHABİ TURU DAHİL…

“EXPO 2020” Fuarı – 1 Günlük Giriş Bileti HEDİYE…

Önemli Not: Tur Programında Yer Alan Uçuş Parkur ve Saatleri Şablondur, Her Tur Tarihinde Uçuş Saati ve Parkur Detaylarda Farklılıklar Bulunabilmektedir. Katılmak İstediğiniz Tur Tarihinin Detaylı Uçuş Saat ve Parkur Bilgilerini Bizlerden Öğrenebilirsiniz!

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
Gezilecek Yerler: Dubai
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – DUBAİ- – (Akşam Yemekli Dubai Fenomenleri ve Dhow Cruise Tekne Turu)

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde uçuştan 3 saat öncesinden (seyahat tarihinden 1 gün önceki akşam) itibaren gerçekleştireceğiniz bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından flydubai Hava Yolları ‘nın FZ756 sefer sayılı uçuşu ile 01:40 ‘da Dubai ‘ye hareket ediyoruz. Yerel saat ile sabah 07:10 ‘da Dubai ‘ye varışımız ardından havalimanında bizleri bekleyen özel aracımız ile düzenlenecek olan panoramik Dubai şehir turu için hareket ediyoruz. Lokal restoranda kahvaltı için vereceğimiz serbest zamanın ardından turumuza Sheikh Sarayı bahçesinde fotoğraf molası ile devam ediyoruz. Sonrasında “Gökdelenler Caddesi” olarak bilinen Sheikh Zayed ve Burj Khalifa yolu üzerinden yapacağımız gezide, muhteşem yapıları ile şehrin en önemli turistik merkezlerinden olan Dünyaca ünlü Burj Al Arab Oteli, Madinat / Souk Jumeirah, Media City, Palmiye Adası, JBR & Marina Walk, Yat Limanı, Dubai Eye panoramik olarak görülecektir. Turumuzun ardından otelimize transfer, odaların alınması ve dinlenmek üzere serbest zaman. Akşam saatlerinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Akşam Yemekli Dubai Fenomenleri ve Dhow Cruise Tekne Turu (85 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuza Dünya’nın en büyük alışveriş merkezlerinden birisi olan Dubai Mall ziyaretimiz ile başlıyoruz. Ardından ışık ve ses gösterisi içeren Fountain Show ‘u izledikten sonra 828 metre yüksekliği ile Dünya ‘nın en yüksek yapısı olan Burj Khalifa ’yı yakından görüp, fotoğraflama şansına sahip olacağız. Turumuzu, açık büfe servis edilecek ve soft içeceklerin dahil olduğu akşam yemeği eşliğinde, Dubai ‘nin ışıkları altındaki güzelliğini farklı açılardan gözlemleme imkanına sahip olacağımız tekne gezimiz ile tamamlıyoruz. Tur sonrası otelimize transfer.



2 Gün: DUBAİ– (Dubai Safari Park ve Outlet Mall) – (Akşam Yemekli Çöl Safari Turu) – (Dubai Geceleri Taverna Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zamanda deniz & güneş ve kumun tadını çıkartabilir ve otel aktivitelerinden yararlanabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Dubai Safari Park ve Outlet Mall Turu (Safari Tren bileti dahil – 85 Euro) programımıza katılabilirler. Vahşi doğanın asıl sahibi 3000’den fazla hayvan türüne ev sahipliği yapan ve ziyaretçilerine adeta Afrika safari turlarının büyüleyici atmosferini deneyimleme fırsatı sunan Dubai Safari Park ziyaretimizde, konforlu tren yolculuğumuz eşliğinde sadece vahşi doğada görülebilecek yüzlerce farklı hayvan türünü doğal ortamlarında gözlemleme şansını bulacağız. Sonrasında Dünyaca ünlü markaları; 240 Mağaza ve 1200‘e yakın farklı çeşit ürünü %90 varan indirimler ve en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz Dubai Outlet Mall ziyareti ve rehberiniz bildireceği transfer saatine kadar serbest zaman. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzda 4x4 Jeeplerle çölde unutulmaz anlar yaşayıp, Off-Road macerası ve fotoğraf molası sonrası Bedevi kampına hareket edeceğiz. Burada düzenlenecek olan dans ve müzikli eğlence eşliğinde, Barbekü Açık büfe akşam yemeğimizi alacağız. İsteyen yolcularımız deve üzerinde kısa bir gezintiye çıkabilir, geleneksel motiflerin kullanıldığı kına dövmesi yaptırabilir, Arap coğrafyasına ait geleneksel Kandura ve Abaya kıyafetleri ile fotoğraf çektirebilirler. Bedevi hayatını deneyimleyeceğimiz bu turumuz sonrasında otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Gece eğlenceye devam etmek isteyen misafirlerimiz, ekstra olarak Dubai Geceleri Taverna Turu (65 Euro) programımıza katılabilirler. Lübnan tavernasında düzenlenecek olan, Dubai gecelerinin tadını çıkartabileceğimiz bu programımızda müzik, dans ve şovlar ile keyifli bir gece yaşayacağız. Limitli içecekler, meyve ve tatlı ikramı dahil. Program bitimi otelimize transfer.



3 Gün: DUBAİ - (Eski & Yeni Dubai Turu) – (Dubai Festivalleri ve Mucize Bahçe Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zamanda deniz & güneş ve kumun tadını çıkartabilir ve otel aktivitelerinden yararlanabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Eski & Yeni Dubai Turu (55 Euro) programına katılabilirler. Turumuzda ilk olarak Dubai Frame ‘e hareket ediyoruz. “Gezegendeki en büyük resim çerçevesi “olarak bilinen Dubai Frame ‘in zirvesine çıkarak, en yüksek noktadan Dubai manzarasını, Dubai’nin nereden nereye geldiğini görsel şovları izleyerek, 150 metre yükseklikte camdan oluşan tabanda yürürken adrenalini doruklarınızda hissedeceksiniz. Ardından Petrol öncesi ve sonrası Dubai ‘yi gözlemleyebileceğimiz, Dubai ‘nin ilk yerleşim bölgesi olan Bastakiya Bölgesi ‘ni ve bu bölgede bulunan Bedevi mahalleleri, Meena Pazarı, Kumaş Pazarını gezeceğiz. Ardında Abra adı verilen Dubai’nin geleneksel teknesine binecek, dünyaca ünlü markaların imitasyon ürünlerinin bulunduğu Dubai ‘deki ekonomik alışveriş bölgelerinden olan Altın ve Baharat çarşıları görerek, Dubai ‘nin Venedik’i” olarak bilinen Medinat / Souk Jumeirah ‘ı ziyaret edeceğiz. Souk Medinat’ın kapalı çarşıyı andıran yerel dükkanları ve keyifli kafeleri için sunacağımız serbest zaman esnasında Burj El Arab Hotel’i farklı açılardan fotoğraflama şansına sahip olacağız. Tur sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Dubai Festivalleri ve Mucize Bahçe Turu (65 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuza Mucize Bahçe (Miracle Garden) ile başlıyoruz. Miracle Garden 50 milyondan fazla çiçek barındıran adeta harikalar diyarıdır. Bitkilerle süslenmiş arabalardan, inanılmaz heykellere, çiçek evlere, mucize saatine ve daha birçok özel dekora ev sahipliği sağlamaktadır. Turumuzun devamında, içinde Türk sokağının da bulunduğu Dubai’nin eğlence, alışveriş ve cazibe merkezlerinden biri olan Global Village/küresel köy ziyaret ediyoruz. Dünya’nın dört bir yanındaki 90 ülke kültürünü tek bir yerde birleştiren bu büyük turizm, eğlence, alışveriş ve eğlence projesinde sunulacak serbest zamanın ardından turumuzun son bölümünde ise Dünya’nın en büyük fuar ve gösteri merkezi konumunda bulunan EXPO2020 ‘ye hareket ediyoruz. Flydubai Havayolları ayrıcalığı ile sunulan hediye giriş biletlerimiz ile gezeceğimiz Expo2020 ‘da, ülkelerin yaratıcılık konusunda birbiriyle yarışan, ışık & ses ve teknoloji harikası pavilyonlarını ziyaret ederek geleceğin dünyasına adeta zaman yolculuğu yapacağız. Tur sonrası otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



4 Gün: DUBAİ – ABU DHABİ – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemlerinin ardından Abu Dhabi ve Sheikh Zayed Camii Turu programımızı düzenlemek üzere hareket ediyoruz. Turumuzda ilk olarak, tasarımında dünya kültürlerini birleştirme amacı ile Dünya ‘nın birçok farklı ülkesinden getirilen malzemelerinin kullanıldığı ve pek çok mimari akımın harmanlanmış olduğu, Osmanlı mimarisinin de etkilerinin görüldüğü, 82 farklı boyutta kubbesi olan, 17.000 metrekare avlusu ve camii içerisinde Dünya ‘nın en büyük halısının bulunduğu, avizeleri pırlantalardan oluşan ve Dünya ‘nın sayılı büyük camileri arasında olan Sheikh Zayed Camii ‘ni ziyaret edeceğiz. Sunulacak serbest zamanın ardından 7 Emirliğin başkenti olarak bilinen Abu Dhabi ‘de gerçekleştireceğimiz gezi esnasında 40 yıl öncesine kadar küçük bir balıkçı köyü olarak bilinen başkentin, bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacağız. Abu Dhabi gezimiz esnasında, Emirates Palace, Etihad Towers, Corniche, Saadiyat Adası ve Abu Dhabi Louvre Müzesi panoramik olarak görülecek olup, Hurma Pazarı ziyareti sonrası Dubai Havalimanı ‘na transfer. Bagaj teslim, check-in, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından flydubai Hava Yolları ‘nın FZ755 sefer sayılı uçuşu ile 20:45 ‘de İstanbul ‘a hareket ediyoruz. TSİ 00:40 ‘da İsanbul Havalimanı ‘na varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Flydubai Hava Yolları tarifeli seferleri ile İstanbul HL (IST) – Dubai (DXB) – İstanbul HL (IST) uçak bileti,
  • Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,
  • Havalimanı – otel – havalimanı transferleri
  • 2020 EXPO için bir günlük ücretsiz giriş bileti
  • Tercih edeceğiniz otelde 3 gece oda & kahvaltı konaklamalar.
  • Dubai Panoramik şehir turu.
  • Abu Dhabi ve Sheikh Zayed Camii Turu
  • Türkçe rehberlik hizmetleri (10 kişinin altında katılım olan turlarda İngilizce lokal rehberlik hizmeti sunulacaktır)
  • TURSAB Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • Vizeden Kaynaklı İptallerde İade Teminatı

(Tur hareket tarihinden 10 işgünü öncesine kadar Bodisa travel / flydubai üzerinden gerçekleştirilecek olan B.A.E. vize başvurularının olumsuz sonuçlanması durumunda, vize bedeli hariç paket tur bedelinin tamamı iade edilir.)



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Dubai Vizesi 85 Euro (Paket tur seyahat sürecince geçerlidir ve tek girişlidir. Vize geçerlilik süresi uzatılamaz. Yeşil pasaport sahibi misafirlerimiz vizeden muaftır)
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli (50 TL)
  • Covid-19 kapsamlı multi risk seyahat güvence paketi (kişi başı 20 Euro)
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,
  • Turlar esnasında ziyaret edilecek müze ve ören yerleri giriş ücretleri,
  • Tourism Dirham (Yerel otoriteler tarafından alınan ve misafirler tarafından otele direk ödenen gecelik kişi başı 2€-4€ olan konaklama vergileridir.)
  • Dubai ‘ye gidişte ve dönüşte yerel otoriteler tarafından talep edilen Covid-19 PCR testi


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ NOTLAR :

    • Otellere giriş saati 15:00, çıkış saatleri ise 12:00‘dir. Dubai programlarımızda rehber misafirlerimizi Dubai Havalimanı ‘nda karşılamaktadır,
    • Ekstra turlar, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 10 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları ve içerikleri değişiklik gösterebilir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerdeki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir. Ekstra turlar sırasında misafirlerimize farklı rehber eşlik edebilir.
    • Vize başvurularının tur hareketinden en geç 10 gün iş günü öncesine kadar yapılması gerekmektedir. (B.A.E. ‘de Cuma ve Cumartesi günleri tatil olup, işgünü sayılmamaktadır). Başvurusu gerçekleşmiş vize işlem bedelinin iadesi bulunmamaktadır. Tur programında dahil olarak sunulan BAE vize başvuru bedeli 85 Euro dur
    • Yeşil pasaport ve vize muafiyetine sahip olan misafirlerimiz, “Ücretsiz Vize Kampanyası” haklarını “Ücretsiz Akşam Yemekli Çöl Safari Turu” olarak kullanabileceklerdir.)
    • Bu program için başvurusu yapılacak Dubai vizesi, Paket tur seyahat sürecince geçerlidir ve tek girişlidir. Vize geçerlilik süresi uzatılamaz.

    GENEL NOTLAR

    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalaya kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonra, ödediği rezervasyon bedelinin kalan tutarı iade edilir. 30 - 16 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %40 'ini, 14 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat kanalı hangisi ise aynı kanal üzerinden iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TL cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden hesaplama yapılır...
    https://bodisatravel.com/dubai-turu-fly-dubai
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 19.04.2024 18:56 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.