Avrupa Karması Turu Tur Programı
Önemli Not: Tur Programında Yer Alan Uçuş Parkur ve Saatleri Şablondur, Her Tur Tarihinde Uçuş Saati ve Parkur Detaylarda Farklılıklar Bulunabilmektedir. Katılmak İstediğiniz Tur Tarihinin Detaylı Uçuş Saat ve Parkur Bilgilerini Bizlerden Öğrenebilirsiniz!
Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
Gezilecek Yerler: •Venedik, •Milano, •Zürich, •Münih, •Ljubljana
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – ZÜRİCH – MÜNİCH

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 06:30’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları PC 947 sayılı tarifeli seferi ile saat 09:30’da Zürih’e uçuş. Yerel saat ile 10:45’te varışımızın ardından Münich’e hareket. Varışımızın ardından panoramik şehir turu. Turumuzda Münih Saray’ı, Marienplatz, Münih belediye binası, Frauenkirche kilisesi, Asam kilisesi ve alışveriş caddesi gezilecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.



2 Gün: MÜNİCH

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Salzburg & Hallstatt turuna katılabilirler (85 Euro). Turumuzun ilk durağı olan Salzburg şehir turumuzda antik şehir merkezi, Hohensalzburg kalesi, St. Peter’s manastırı, Salzburg katedrali, St.Peter’s kilisesi, belediye binası ve Mozart’ın doğduğu ev görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası vereceğimiz serbest zamanın ardından dünyaca ünlü Hallstatt kasabasına gidiyoruz. Kartpostalları süsleyen bu masalsı kasabaya varışımızın ardından kasabayı keşfetmek için serbest zaman. Turumuzun ardından Münih’e geri dönüş. Geceleme otelimizde.



3 Gün: MÜNİCH – LJUBLJANA

Sabah kahvaltımızın ardından Ljubljana’ya hareket. Yol üzerinde dileyen misafirlerimiz Bled turuna katılabilirler (30 Euro). Bohinj buzulunun etkisiyle oluşan Bled Gölü, 2km uzunluğunda ve 1.3 km genişliğindedir. Göl etrafındaki tepeleri, sudaki yansımalarını, geleneksel teknelerini, üzerinde kilise bulunan muhteşem adasını göl kenarındaki kuğularını fotoğraflamaya doyamayacaksınız. Sonrasında Ljubljana’ya devam ediyoruz. Varışımızın ardından panoramik şehir turu. Turumuzda Ljubljana Nehri, Parlamento binası, Ljubljana Üniversitesi, Eskimeydan, St.Nicholas Katedralini ve alışveriş caddesi göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuz sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde.



4 Gün: LJUBLJANA – VENEDIK

Sabah kahvaltısının ardından Venedik’ hareket. Tronchetto meydanına varışın ardından kısa vapur yolculuğu ile San Marco Meydanı’na varış ve panoramik şehir turu. Şehir turumuzda ünlü San Marco Meydanı ve Kilisesi, mahkumların ceza evine girmeden önce son bir kez Venedik’e baktığı Son Nefes Köprüsü, Büyük Kanal ve üzerinde bulunan Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi ve Giorgio Maggiore Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Murano – Burano (45 euro) ekstra turuna katılabilirler. Venedik bölgesinin en güzel adalarını gezme imkanı bulacağınız bu turda meşhur Burano dantellerinden satın alıp birbirinden güzel rengarenk evleriyle ünlü küçük balıkçı adasını görebilirsiniz. Dünyanın en güzel kristal cam işlemelerini ve yapımını görebileceğiniz Murano adasından sonra otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



5 Gün: VENEDIK – MILANO

Sabah kahvaltısının ardından Milano’ya hareket. Arzu eden misafirlerimiz güzergah üzerinde düzenlenecek olan Verona turuna katılma imkanı (35€). Turumuzda tarihteki en büyük aşk hikayesine konu olmuş Romeo & Juliet’in evi, Verona Arena’sı, değişik mimarisiyle Scaligero Köprüsü ve Verona Katedrali görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası yolumuza devam ediyoruz. Milano’ya varışımızı takiben panoramik şehir turu. Turumuzda tamamlanması yaklaşık 500 yılı alan İtalya’nın en büyük 2. Kilisesi olan Milano Duomo’su, Fortezza kalesi, dünyanın en ünlü moda mağazalarına ev sahipliği yapan Vittorio Emmanuele Galerisi görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize transfer.



6 Gün: MİLANO – ZÜRİCH

Sabah kahvaltısının ardından Zürih’e hareket. Güzergah üzerinde ekstra olarak düzenlenecek olan Como Gölü turu (35 euro). Milano’dan yalnızca 45 dakika mesafede bulunan, Alpler’in eteklerine sıkışmış sakin ince ve uzun bir göl olan Como Gölü buzul erozyonları sonucunda şekillenmiş. Alplerin hem yukarısında hem de aşağısında varlıklı ve şirin Como ve Lecco kasabalarının güzel manzaralarına sahip Como'da, Piazza Cavour, 14. Yüzyıl'dan kalma Duomo göreceklerimiz arasında. Como’nun ardından yolumuza devam ediyoruz. Zürich’e varışımızın ardından Zürch şehir turumuza başlıyoruz. Turumuzda Fifa merkezi , şehrin tarihi merkezi olan Lindenhof, şehrin adını aldığı Zürih Gölü, Saat Kulesi, 12. Yüzyıldan kalma Zürih Katedrali görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Zürich’e hareket ediyoruz. Geceleme otelimizde.



7 Gün: ZÜRİCH

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecek olduğu Strasbourg & Colmar (85 Euro) turuna katılabilirler. Turumuza ilk olarak Alsace Bölgesi‘nin karakteristik özelliklerini taşıyan masalsı şehir Colmar ile başlıyoruz. Le Petit Venise (Küçük Venedik) olarak bilinen bu şehir ayrıca Bir resim tablosu andıran Nehir kenarına dizilmiş rengârenk evleri ile ünlü. Bu gezimizin ardından Strasboug’a hareket. Avrupa Birliğinin Brüksel’den sonra en önemli ikinci şehri olan Strasbourg’ta yoğun Alman ve Fransız kültürüne tanıklık edeceğiz. Yapacağımız panoramik şehir turunda Kleber Meydanı, Avrupa Parlamentosu, Avrupa Konseyi, İnsan Hakları Mahkemesi, Rohan Sarayı, Alsaz Müzesi ve ardından Strasbourg Notre Dame Katedralini görüyoruz. Gotik mimarinin en güzel eserlerinden biri olarak kabul edilen bu Katolik Katedralinin yapımına 1015 yılında başlanıp 1439’da tamamlanmıştır. Günümüzde dünyanın en yüksek altıncı kilisesidir. Turumuzun ardından otelimize geri dönüyoruz. Geceleme otelimizde.



8 Gün: ZÜRİCH – İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından Zürih Havalimanı’na yola çıkıyoruz. Varışımızın ardından Pegasus Hava Yolları’nın PC 948 sefer sayılı tarifeli uçuşu ile saat 11:45’te İstanbul’a hareket. Saat 16:40’ta Sabiha Gökçen Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul(SAW) – Venedik (VCE) – İstanbul(SAW) Uçak biletleri
  • Havalimanı vergileri
  • 3 ve 4* otellerde 7 gece kahvaltı dâhil konaklamalar  
  • Şehir konaklama vergileri
  • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri
  • Tüm şehirlerarası transferler 
  • Venedik, Milano, Zürih, Münih ve Ljubljana gezileri
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
  • Venedik vaporetto ücreti

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • MULTİ SCHENGEN VİZESİ(Yeşil Passaportlular Vizeden Muaftır)
  • Özel Seyahat Sağlık Sigortası (10 Euro)
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar 
  • Ekstra turlar 
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri 

 



Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalaya kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonra, ödediği rezervasyon bedelinin kalan tutarı iade edilir. 30 - 16 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %40 'ini, 14 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat kanalı hangisi ise aynı kanal üzerinden iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TL cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden hesaplama yapılır...
    https://bodisatravel.com/avrupa-karmasi-turu
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 29.03.2024 07:50 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.