İspanya ve Endülüs İkonları Turu • PGS ile • 7 Gece 8 Gün Tur Programı

 

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
Gezilecek Yerler: •Barcelona, •Girona, •Figueres, •Dali Müzesi, •Valencia, •Alicante, •Granada, •Sevilla, •Cordoba, •Madrid
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – BARCELONA – (Barcelona Akşamları Turu)

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde uçuşumuzdan 3 saat öncesinden itibaren hazır bulunarak gerçekleştireceğimiz bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları PC 1091 sefer sayılı uçuş ile saat 10.55 ’de Barcelona ‘ya uçuyoruz.  Yerel saat ile 13.35 ’de Barcelona ‘ya varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Barcelona şehir turumuzu düzenliyoruz. Turumuzda ilk olarak tüm şehri panoramik olarak görebileceğimiz Montjuic Tepesi ‘ne çıkıyoruz. Burada şehrin eşsiz ve nefes kesen manzarası ile sunulacak fotoğraf molası ardından Kristof Kolomb Heykeli, Plaza De Espana ve Port Olimpic (yat limanı) panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Şehir merkezinde verilecek serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Barcelona Akşamları Turu (40 Euro – yemekli 65 Euro) programımıza katılabilirler. Yürüyerek gerçekleştireceğimiz ve Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi gibi Barcelona ‘nın en önemli tarihi ve romantik bölgelerini akşam ışıkları eşliğinde görebileceğimiz turumuzun ardından serbest zaman sunuyoruz. Tur bitimi otelimize transfer. Odaların alınması ve dinlenmek üzere serbest zaman.

 



2 Gün: BARCELONA – (Barcelona İkonları Turu) – (Barcelona Lokal Mahalleler Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Barcelona İkonları Turu (65 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzun ilk olarak şehrin muhteşem manzarasını keyifle seyredebileceğimiz Carmel Tepesi’ne çıkarak Antoni Gaudi tarafından tasarlanarak inşa edilen Park Guell’i (giriş ücreti, ekstra tur bedeline dahildir) ziyaret ediyoruz. 1984 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi ‘nde kendisine yer bulan ve capcanlı renkler, doğadan esinlenen figürleriyle ziyaretçilerini adeta masallar diyarına götüren Guell parkında fotoğraf ve çevre gezisi için serbest zaman sunuyoruz. Ardından Gaudi’nin kent mimarisine kattığı en önemli eserlerden olan Casa Mila ‘yı görecek (Gaudi’nin Evi), La Sagrada Familia ‘nın çevresinde yürüyüş gerçekleştirerek turumuzu tamamlayacağız. Şehir merkezinde sunacağımız serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz bu serbest zaman dahilinde ekstra düzenlenecek olan Barcelona Lokal Mahalleler Turu ‘na (45 Euro) katılabilirler. Barcelona Katedrali, Paral-Lel ve Gotik mahalleler, El Born, Belediye Binası, Plaza Real ve Pazar yeri-La Bogueria ‘nın görüleceği bu turumuzun ardından otelimize dönüyor ve dinlenmek üzere serbest zaman sunuyoruz.

 



3 Gün: BARCELONA – (Girona & Figueres & Dali Müzesi Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tüm gün serbest zaman. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Girona & Figueres & Dali Müzesi Turu (80 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzda ilk durağımız Kuzey Katalonya ‘nın en büyük şehri olan, müzeleri, galerileri ve Gotik tarzda mimari eserleri, Arnavut kaldırımlı dar ve labirent sokaklarının etrafında yükselen surlarıyla adeta ziyaretçilerini büyüleyen Girona olacaktır. Girona ‘da gerçekleştireceğimiz gezimizde kenti ikiye bölen Onyar Nehri kıyısına dizilmiş renkli evleri görüp fotoğraflayacak, surlarla çevrilen eski kent meydanında, trafiğe kapalı olan ve her bir çıkışı labirent şeklinde dar sokaklara çıkan Libertat Caddesi ‘nde yürüyüş gerçekleştireceğiz. Tarih boyunca Hristiyanlar’ın, Katalon Yahudiler’in ve Müslümanlar ‘ın birlikte yaşadığı şehirdeki gezimizde Girona Katedrali ‘ni panoramik olarak görerek turumuzu tamamlayacağız ve ardından Figueres ‘e doğru yola çıkacağız. Salvador Dali ‘nin doğduğu ve daha yaşarken eserlerini koymak için tiyatro binasından tasarladığı müzeye ev sahipliği yapan Figueres ‘te gerçekleştireceğimiz kısa çevre gezisinin ardından Dali Müzesi ‘ni (giriş ücreti, ekstra tur bedeline dahildir) ziyaret edecek ve Dali ‘nin 4000 eserini barındıran müzede, rehberimiz eşliğinde bir sanat turuna çıkacağız. Tur bitiminde otelimize dönüyor ve serbest zaman sunuyoruz.



4 Gün: BARCELONA –VALENCİA – (Valencia Şaheserleri ve Öğle Yemeği Paella Turu) – ALİCANTE

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemlerimizin ardından Valencia’ya hareket ediyoruz. Nüfus bakımından İspanya’nın en büyük 3. Şehri olan ve ülkenin en büyük limanına ev sahipliği yapan Valencia’da tarihi binalar ve modern mimari eserler büyük bir uyum oluşturmaktadır. Aynı zamanda Valencia, baharı müjdeleyen Las Fallas ve 70 yıldır devam eden La Tomatina olarak bilinen Domates Festivali’ne ev sahipliği yapar. Valencia ‘ya varışımızla birlikte gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turu ardından yeni şehir merkezinde serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Valencia Şaheserleri ve Öğle Yemeği Paella Turu (80 Euro – 1 içecek dahil) programımıza katılabilirler. Turumuzda sırasıyla Gotik Katedral, Valencia Katedrali, eski şehri çevreleyen Orta Çağ surları Torres de Serranos, Reina Meydanı, Mauques de dos Aguas Sarayı, Town Hall Square görülecek yerler arasındadır. İspanya mutfağının Dünyaca ünlü Paella ‘sının anavatanı Valencia’da, lokal restoranda alınacak öğle yemeği sonrasında liman bölgesinde ve ünlü sahil şeridinde serbest zaman sunacağız. Tur sonrasında 12 ay ılıman iklimiyle İspanya’nın en önemli turizm şehirlerinden biri olan, sahilleri ve kordonuyla ünlü Alicante ‘de gerçekleştireceğimiz çevre gezisi ardından Alicante bölgesindeki otelimize ulaşıyoruz. Odaların alınması ve dinlenmek üzere serbest zaman.



5 Gün: ALİCANTE – GRANADA – (Öğle Yemekli Al Hambra Sarayı Turu) – SEVİLLA – (Flamenco Show)

Sabah kahvaltısı ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyor ve Granada ‘ya hareket ediyoruz. Sierra Navada Dağları eteklerindeki verimli topraklara kurulmuş olan Granada, İspanya’nın en turistik şehirlerinden biridir. Zengin tarihi boyunca ağırlıklı olarak Roma ve Emeviler’in etkisinde kalan ve Al Hambra Sarayı ‘na ev sahipliği yapan şehirde gerçekleştireceğimiz panoramik turumuzda tarihi Endülüs/Granada sokaklarında Emevi ve Abbasi dönemlerinden kalma eserlerin arasında Kristof Colomb Heykeli, Grand Via, La Rambla ve Belediye Meydanı görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Öğle Yemekli Al Hambra Sarayı Turu (75 Euro – 1 içecek dahil) programımıza katılabilirler. Sadece Endülüs ‘ün değil bütün İslam tarihinin en sıra dışı hatıralardan biri olan, Arabesk mimarisi, havuz ve bahçeleri ile ünlü UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan Al Hambra Sarayı ‘nı görüyoruz. (Sarayın müsaitliğine göre gerçekleştirilir. Giriş ücreti, ekstra tur bedeline dahildir ve harem girişi hariçtir). Al Hambra ziyaretimiz sonrasında lokal restoranda alınacak öğle yemeğinin ardından Sevilla ‘ya hareket ediyoruz. Flamenco ‘nun merkezi olan Endülüs’ün en büyük şehri Sevilla ‘ya varışımızla birlikte şehir merkezinde sunacağımız serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak Flamenco Gösterisi ‘ne (55 Euro) katılabilirler. Alt sınıfın üst sınıfa haykırışı olarak bilinen ve dansın dile geldiği dünyaca meşhur Flamenco gösterisi sonrasında otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



6 Gün: SEVİLLA – (Sevilla Şaheserleri ve Yürüyüş Turu) – CORDOBA – (Kurtuba Camii ve Katedrali Turu) – MADRİD

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemleri ardından serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Sevilla Şaheserleri ve Yürüyüş Turu (65 Euro) programımıza katılabilirler. Endülüs ‘ün en kalabalık ve en gelişmiş şehri olan Sevilla, egzotik ve zengin kültürel tarihini, tarihinde Kuzey Afrikalı Müslümanlar olan Morolar ‘ın hakimiyetinde geçen sürece borçludur. Birbirinden güzel ve ihtişamlı katedraller, meydanlar, saraylar, müzeler, kuleler ve kiliseler eşliğinde Sevilla’yı keşfediyoruz. Turumuz esnasında Star Wars 2 ‘nin bazı sahnelerinin çekildiği Plaza de Espana (İspanya Meydanı), savunma amaçlı kurulan ancak daha sonra hapishane olarak da kullanılan onikigen şeklindeki Torro del Oro (Altın Kule), Dünya’nın en büyük 3. Gotik katedrali olan ve 1987 ‘de bu yana UNESCO Dünya Mirasları Listesi ‘nde yer alan Sevilla Katedrali ve Giralda Çan Kulesi, Maria Luisa Parkı panoramik olarak yerler arasındadır. Turumuzun ardından Cordoba ‘ya hareket ediyoruz. Cordoba ‘ya varışımızın ardından Roma İmparatorluğu döneminde kurulan, 10.yy.’da İslam devleti himayesinde Avrupa'nın en büyük şehri olan Cordoba' yı keşfediyoruz. Günümüzde dahi İslam etkilerini görebildiğimiz ve 1984 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’ne alınan kent merkezinde gerçekleştireceğimiz şehir turumuzda 1000 yılı bulan geçmişi ile Kurtuba Camii-Katedrali, Roma Köprüsü, St. Nicola Kilisesi, Yahudi Mahallesi panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Tur bitimiz sunulacak serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, lokal rehberimiz eşliğinde ekstra olarak Kurtuba Camii ve Katedrali Turu (35 Euro) programımıza katılabilirler. “giriş ücreti dahil” Cordoba’da gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turu ardından Madrid ‘e doğru yola çıkıyoruz. Madrid bölgesi otelimize transfer. Odaların alınması ve dinlenmek üzere serbest zaman.



7 Gün: MADRİD – (Toledo Turu) – (Madrid Şaheserleri Turu) – (Madrid Akşamları Turu)

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman sunuyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Toledo Turu (65 Euro) programımıza katılabilirler. M.Ö. 590 yılında Yahudiler tarafından kurulup, günümüzde üç büyük dine bağlı insanların bir arada, barışçıl bir şekilde yaşadığı, tarihi ve turistik anlamda İspanya’ nın en önemli şehirlerinin başında gelen Toledo, “Şövalyeler Şehri” olarak da bilinir. İber Yarımadası ‘nın en büyük nehri olan Tajo şehrin içinden geçmektedir. Şehir, uzun süre İspanya Krallığı’nın başkenti olmuştur. Dünya’ nın en büyük Orta Çağ şehirlerinden olduğu için UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’ne dahil edilmiş ve koruma altına alınmıştır. Donkişot ‘un yazarı Cervantes bu şehirde doğmuştur. Yapımı yaklaşık 270 yıl süren, eskiden cami olan ve günümüzde dünyanın 3. önemli ve İspanya ‘nın baş katedrali olan dünyanın en pahalı eserlerini içinde barındıran Toledo Katedrali, San Martin Köprüsü, Damasquinos (Şam İşi), altın el işçiliğinin yapıldığı atölyeler ve dükkânlar, şehir turumuzda panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Toledo turu sonrasında sunulacak serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Madrid Şaheserleri Turu (55 Euro) programımıza katılabilirler. Bu turumuzda gezerek keşfedeceğimiz, İspanya Krallığı ‘nın başkenti ve aynı zamanda da Avrupa Birliği ‘nin üçüncü büyük şehri olan Madrid ülkenin siyasi, ekonomi ve kültür merkezi olarak kabul edilir. Heykeller, anıtlar ve doğal güzelliklerin moern mimari ile bütünleştiği Madrid’de gerçekleştireceğimiz şehir turu esnasında Plaza Mayor, Paseyo de la Castellana, boğa güreşi arenası, Gran Via, Plaza de Espana, Kraliyet Sarayı, Puerto de Alcala panoramik olarak görülecek yerlerdir. Madrid Şaheserleri Turu bitiminde şehir merkezinde, rehberimizin belirteceği otele transfer saatine kadar serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahlinde akşam saatlerinde dileyen misafirlerimiz ekstra olarak Madrid Akşamları Turu (35 Euro – yemekli 55 Euro) programımıza katılabilirler. Bu turumuzda Madrid ‘in her daim canlı ve ışıltılı meydanlarını, akşam ışıkları eşliğinde görecek restoran ve cafeleri ünlü caddelerinde yürüyüş turu gerçekleştireceğiz. Tur bitiminde otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



8 Gün: MADRİD – (Outlet Turu) – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemleri ardından serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Outlet Turu (25 Euro) programımıza katılabilirler. Madrid’de birçok ünlü markaya ait mağazaya ev sahipliği yapan outlet center ‘da sunacağımız serbest zamanda uygun fiyatlı alışverişin keyfine varacağız. Outlet turu sonrasında İstanbul’a gerçekleşecek dönüş uçuşumuz için Madrid Barajas Havalimanı’na hareket ediyoruz. Havalimanına varışımız ardından gerçekleştireceğimiz bagaj teslim, check-in ve pasaport kontrol işlemleri sonrasında Pegasus Havayolları ‘nın PC1102 sayılı tarifeli seferi ile 17:00 ‘de İstanbul ‘a uçuyoruz. TSİ 22:05 ‘de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ‘na varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus HY tarifeli seferleri ile S. Gökçen HL – Barcelona HL // Madrid HL – S. Gökçen HL parkurunda gidiş dönüş uçak bileti,
  • Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,
  • 3 ve 4 yıldızlı yarı merkezi otellerde toplam 7 gece oda kahvaltı konaklamalar,
  • Havalimanı / Otel / Havalimanı transferleri ve şehirlerarası transfer,
  • Barcelona, Valencia, Alicante, Granada ve Cordoba ‘da panoramik şehir turları ve/veya çevre gezileri
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
  • TURSAB Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize ücreti ve servis bedeli
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,
  • İç hat bağlantı uçak bileti,
  • Öğle ve akşam yemekleri,
  • Programda belirtilen/belirtilmeyen ekstra tur ve geziler,
  • Otel şehir vergileri (yerel otoriteler tarafından alınan ve 7 gece toplam 25 Euro tutarında ücretlerdir)
  • İsteğe bağlı şoför bahşişleri (Kişi başı 10 Euro)


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalan süreye kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonraödediği rezervasyon bedelinden kesinti yapılarak kalan tutarı iade edilir. 30 - 20 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %50 'ini, 20 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat hangi yöntemle yapılmış ise aynı yöntemle iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TRY (Türk Lirası) cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden iade hesaplaması yapılır.....
    https://bodisatravel.com/ispanya-endulus-ikonlari-turu
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 26.04.2024 04:40 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.