ÖĞLE YEMEKLİ DUBAİ ŞEHİR TURU
DUBAİ ESKİ ÇARŞILAR TURU
VİZE ÜCRETİ DÂHİL!
Önemli Not: Tur Programında Yer Alan Uçuş Parkur ve Saatleri Şablondur, Her Tur Tarihinde Uçuş Saati ve Parkur Detaylarda Farklılıklar Bulunabilmektedir. Katılmak İstediğiniz Tur Tarihinin Detaylı Uçuş Saat ve Parkur Bilgilerini Bizlerden Öğrenebilirsiniz!
1. Gün: ISTANBUL – DUBAI
Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Air Arabia Hava Yolları kontuarı önünde 21.30’da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yollarının G9284 tarifeli seferi ile 00.20’de (Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece) Dubai’ye hareket. Dubai yerel saati ile 05:35’de Dubai Havalimanı'na varış. Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen aracımız ile Öğle yemekli Dubai Eski Çarşılar ve Dubai şehir turumuz başlıyor. Abralara binerek başlayacağımız bu turumuzda Tekstil Pazarı, Altın Pazarı, Antik Kapalı Çarşı, elektronik, balık, et, sebze, hediyelik, parfüm ve baharat çarşıları, Sheikh Palace,Emirates Tower, Gökdelenler Caddesi, Dünya’nın tek yedi yıldızlı oteli olan Burj Al Arab, Jumeriah Bölgesi ve Palmiye adasını görülecek yerler arasındadır. Gezinin ardından öğle yemeğini alacağımız otele geçiyoruz. Öğle yemeğinin ardından otellere giriş işlemini tamamlıyoruz. Otelde kısa bir dinlenmenin ardından akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak Madinat Jumeirah / Souk Madinat & Çöl Çiçeği Burj Khalifa & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show) turuna katılabilirler.(45 Usd – Fiyata Burj Khalifa Giriş Ücreti Dâhil Değildir.) Turumuz Madinat Jumeirah / Souk Madinat gezisiyle başlıyor. Yapay Venedik olarak da adlandıran geleneksel bu çarşının atmosferinin cazibesinden fazlasıyla etkileneceksiniz. İkinci durağımız Dünya’nın en büyük mimarisi olan Burj Khalifa. Ülkemizdeki ya da diğer ülkelerdeki binaların yüksek olduğunu mu düşüyorsunuz? Bizce Burj Khalifayı gördükten sonra fikriniz değişecektir. Tasarımında çöl çiçeği Hymenocalis’ten esinlenen bu muhteşem mimari eser Dünya’nın en yüksek binası olma ünvanına sahiptir. Bu muhteşem mimarinin 124.katına kadar çıkıp muhteşem Dubai manzarasını bir kez de buradan izlemenizi kesinlikle öneririz. Turumuzda 3. Durağımız ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkân kapasiteli Dubai Mall. Dubai Mall’de mola verdikten sonra Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.
2. Gün: DUBAİ
Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Ferrari World turuna katılabilirler. (60 USD) Turumuza dünyanın en büyük 4.camisi olan Sheikh Zayed Camii ile başlıyoruz. Cami ziyaretimizin ardından, Abu Dhabi şehir turumuzla devam ediyoruz. Hızlı ve öfkeli filminin çekildiği Ethiad kuleleri, dünyanın en pahalıya mal olmuş oteli Emirates Palace, eski çöl yaşantısının anlatıldığı Heritage Village müzesi görülecek yerler arasında. Turumuz ardından öğle yemeği molası veriyoruz. Ardından dünyaca ünlü Ferrari World’de geçiyoruz. Burada vereceğimiz fotoğraf molasının rdından Dubai’ye geri dönüyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz Akşam Yemekli Tekne Dhow Cruise (Marina) turuna katılabilirler. (80 USD) Dubai’nin geleneksel ahşap tekneleri ile Dubai’nin ilk kurulduğu körfezde, Deira ve Bur Dubai kıyılarında hemen hemen tüm körfezi kapsayacak şekilde seyahat ederken keyifli bir akşam yemeği eşliğinde turumuzu gerçekleştiriyoruz. Geleneksel ve modern Dubai değişimini bir arada yaşayacağımız keyifli gemi yolculuğunun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.
3. Gün: DUBAİ
Sabah kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Miracle Garden turuna katılabilirler. (50 Usd) Yaklaşık 18 dönümlük arazi içinde 45 milyon çiçeği bir arada barından Dünyanın en büyük bahçesinde, kendinizi masal bahçesinde gibi hissedeceksiniz. Bahçenin en şasırtıcı yönlendirinden bir tanesi ziyaretçilerin her ziyaretinde farklı bir deneyim yaşamalarını sağlamak için her mevsim çiçek tasarımlarının değiştirilmesidir. Bu farklı deneyimin ardından otelimize transfer. Saat 15.00 hareketle dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Akşam Yemekli Çöl Safari turuna katılabilirler. (85 Usd) 4X4 cipler ile çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Gezinin ardından otelimizdeyiz. Geceleme otelde.
4. Gün: DUBAI - ISTANBUL
Gezinin son günü otelde alacağımız kahvaltının ardından rehberin belirleyeceği saate kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Dubai Frame ve Dubai Outlet Center turuna katılabilirler. (50 Usd) 150 metre yüksekliğinde,93 metre genişliğinde devasa bir resim çerçevesi düşünün? Gezegendeki en büyük resim çerçevesi olarak tanımlanan Dubai Frame’da Dubai’ye çok farklı bir çerçeveden bakacağınıza emin olabilirsiniz. Vereceğimiz fotoğraf molasından sonra Dubai’nin en büyük outletlerinden biri olan Dubai Outlet Center’a geçiyoruz. 1200’den fazla markayı içinde barından alış veriş merkezinde vereceğimiz serbest zamanın ardından havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yollarının G9283 sefer sayılı uçuşu ile saat 20.50’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 00.20’de varış ve turumuzun sonu.
Fiyata Dahil Olan Hizmetler
- Air Arabia ile İstanbul (SAW) – Dubai (SHJ) – İstanbul (SAW) arası uçak bileti
- Havalimanı Vergileri
- Alan – otel – alan transferleri
- Seçilecek kategori otelde 3 Gece Oda – Kahvaltı Konaklama,
- Panoramik Öğle Yemekli Dubai Şehir Turu ve Dubai Eski Çarşılar Turu
- Türkçe Rehberlik hizmetleri
- Vize Ücreti – Yeşil pasaportlu misafirlere vize uygulaması yoktur. Yeşil pasaport sahipleri vize haklarını ücretsiz verilecek Akşam Yemekli Çöl Safari turu ile kullanacaklardır.
OTEL SEÇENEKLERİ
- 3* Arabian Park Hotel by Rotana vb. (Şehir Merkezi)
- 4* Ramada by Wyndham Barsha Heights vb. (Şehir Merkezi)
- 5* Media Rotana vb. (Şehir Merkezi)
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
- Yurtdışı çıkış harcı
- Seyahat Sağlık Sigortası
- Tourism Dirham / Otel Vergisi Otel kategorisine göre belirlenen bu vergi konaklayan misafir tarafından otel resepsiyonuna direkt olarak ödenecektir)(2 ve 3 yıldızlı oteller için gecelik 10 AED (yaklaşık 3 Eur), 4 yıldızlı oteller için gecelik 15 AED (yaklaşık 4 Euro), 5 yıldızlı oteller için gecelik 20 AED (yaklaşık 5 EUR)'dir.
- Ekstra Turlar ve Kişisel Harcamalar
- İsteğe Bağlı Rehber ve Şoför Bahşişleri
Avantajlı Ekstra Tur Paketi
Avantajlı Ekstra Tur Paketi: 370 Usd yerine 320 Usd
Madinat Jumeirah / Souk Madinat & Çöl Çiçeği Burj Khalifa & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show) (45 Usd) + Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Ferrari World (60 Usd) + Akşam Yemekli Tekne (Dhow Cruise Marina) (80 Usd) + Akşam Yemekli Çöl Safari (85 Usd) + Miracle Garden (50 Usd) + Dubai Frame & Dubai Outlet Center (50 Usd) : 370 Usd yerine 320 Usd
Tur Hareket Detayları
Kalkış Yerleri:
Sabiha Gökçen Havalimanı
Tur Hareket Tarihleri:
23 Mart • 06, 20, 21 Nisan • 04, 11, 18, 25 Mayıs