Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece

Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece

  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece
  • Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece

    RAMAZAN BAYRAMI ÖZEL

    ANKARA'DAN DİREKT HAREKET

    ÖĞLE YEMEKLİ DUBAİ ŞEHİR TURU & DUBAİ ESKİ ÇARŞILAR TURU DÂHİL!

    Fly Hava Yolları ile

     

     

    1. Gün: ANKARA – DUBAI

    Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Fly Dubai Hava Yolları kontuarı önünde 21.30’da buluşma.Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Fly Dubai Hava Yollarının FZ758 tarifeli seferi ile 00.25’de Dubai’ye hareket. Dubai yerel saati ile 05.30’da Dubai Havalimanı'na varış. Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen aracımız ile Öğle yemekli Dubai Eski Çarşılar ve Dubai şehir turumuz başlıyor. Arabalara binerek başlayacağımız bu turumuzda Tekstil Pazarı, Altın Pazarı, Antik Kapalı Çarşı, elektronik, balık, et, sebze, hediyelik, parfüm ve baharat çarşıları, Sheikh Palace,Emirates Tower,Gökdelenler Caddesi,Dünya’nın tek yedi yıldızlı oteli olan Burj Al Arab, Jumeriah Bölgesi ve Palmiye adasını görülecek yerler arasındadır.Gezinin ardından öğle yemeğini alacağımız otele geçiyoruz. Öğle yemeğinin ardından otellere giriş işlemini tamamlıyoruz. Otelde kısa bir dinlenmenin ardından akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak Madinat Jumeirah / Souk Madinat & Çöl Çiçeği Burj Khalifa & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show) turuna katılabilirler.(50 USD – Fiyata Burj Khalifa Giriş Ücreti Dâhil Değildir) Turumuz Madinat Jumeirah / Souk Madinat gezisiyle başlıyor. Yapay Venedik olarak da adlandıran geleneksel bu çarşının atmosferinin cazibesinden fazlasıyla etkileneceksiniz. İkinci durağımız Dünya’nın en büyük mimarisi olan Burj Khalifa. Ülkemizdeki yada diğer ülkelerdeki binaların yüksek olduğunumu düşüyorsunuz ? Bizce Burj Khalifayı gördükten sonra fikriniz değişecektir. Tasarımında çöl çiçeği Hymenocalis’ten esinlenen bu muhteşem mimari eser Dünya’nın en yüksek binası olma ünvanına sahiptir. Bu muhteşem mimarinin 124.katına kadar çıkıp muhteşem Dubai manzarsını birkez de buradan izlemenizi kesinlikle öneririz. Turumuzda 3. Durağımız ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkân kapasiteli Dubai Mall. Dubai Mall’de mola verdikten sonra Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz.Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.

    2. Gün: DUBAI

    Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Ferrari World turuna katılabilirler. (60 USD) Turumuza dünyanın en büyük 4.camisi olan Sheikh Zayed Camii ile başlıyoruz. Cami ziyaretimizin ardından, Abu Dhabi şehir turumuzla devam ediyoruz. Hızlı ve öfkeli filminin çekildiği Ethiad kuleleri, dünyanın en pahalıya mal olmuş oteli Emirates Palace, eski çöl yaşantısının anlatıldığı Heritage Village müzesi görülecek yerler arasında. Turumuz ardından öğle yemeği molası veriyoruz. Ardından dünyaca ünlü Ferrari World’de geçiyoruz. Burada vereceğimiz fotoğraf molasının ardından Dubai’ye geri dönüyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz Akşam Yemekli Tekne Dhow Cruise (Marina) turunakatılabilirler.(85 Usd) Dubai’nin geleneksel ahşap tekneleri ile Dubai’nin ilk kurulduğu körfezde, Deira ve Bur Dubai kıyılarında hemen hemen tüm körfezi kapsayacak şekilde seyahat ederken keyifli bir akşam yemeği eşliğinde turumuzu gerçekleştiriyoruz. Geleneksel ve modern Dubai değişimini bir arada yaşayacağımız keyifli gemi yolculuğunun ardından otelimize transfer.Geceleme otelde.

    3. Gün: DUBAİ

    Sabah kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Miracle Garden turuna katılabilirler. (55 Usd) Yaklaşık 18 dönümlük arazi içinde 45 milyon çiçeği bir arada barından Dünyanın en büyük bahçesinde, kendinizi masal bahçesinde gibi hissedeceksiniz. Bahçenin en şasırtıcı yönlendirinden bir tanesi ziyaretçilerin her ziyaretinde farklı bir deneyim yaşamalarını sağlamak için her mevsim çiçek tasarımlarının değiştirilmesidir. Bu farklı deneyimin ardından otelimize transfer. Saat 15.00 hareketle dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Akşam Yemekli Çöl Safari turuna katılabilirler. (85 Usd) 4X4 cipler ile çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Gezinin ardından otelimizdeyiz. Geceleme otelde.

    4. Gün: DUBAI

    Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek The View at The Palm, Monorail ve The Lost Chambers Akvaryum Turu turuna katılabilirler. (110 Usd) Turumuza yerden 240 metre yükseklikte olan Dünyaca Ünlü The View at The Palm gözlem kulesine çıkarak başlıyoruz. Palm Tower’ın 52. katında ki, Dubai’yi 360 derece gören açık hava terasının tadını çıkarabilir ve muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz. Kısa bir molanın ardından Palmiye Adası’nın ikonlarından biri olan Monorail ile Atlantis The Palm oteli içerisinde yer alan, içerisinde, Köpek Balıkları, vatozlar dahil olmak üzere 65,000 adet deniz canlısını görebileceğiniz  “The Lost Chambers” temalı akvaryumu ziyaret ediyoruz. Büyüleyici akvaryum gezimizin ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.

    5. Gün: DUBAI

    Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Dubai Frame ve Dubai Outlet Center turuna katılabilirler. (55 USD) 150 metre yüksekliğinde,93 metre genişliğinde devasa bir resim çerçevesi düşünün? Gezegendeki en büyük resim çerçevesi olarak tanımlanan Dubai Frame’da Dubai’ye çok farklı bir çerçeveden bakacağınıza emin olabilirsiniz. Vereceğimiz fotoğraf molasından sonra Dubai’nin en büyük outletlerinden biri olan Dubai outlet center’a geçiyoruz. 1200’den fazla markayı içinde barından alış veriş merkezinde vereceğimiz serbest zamanın ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.

    6. Gün: DUBAİ

    Otelde alacağımız sabah sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek muhteşem bir sahile sahip içinde bolca restoran alternatifi olan Öğle Yemekli La Mer Beach turuna katılabilirler. (65 USD) Öğle yemeği ile yapılacak bu turda denizin,kumun ve güneşin tadını bolca alıyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.

    7. Gün: DUBAI - ANKARA

    Otelde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Daha sonra rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer.Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Fly Dubai Hava Yollarının FZ757 sefer sayılı uçuşu ile saat 19.55’te Ankara’ya hareket. Yerel saat ile 23.25’de varış ve turumuzun sonu.

    Fiyata Dahil Olan Hizmetler

    • Fly Dubai Hava Yolları ile Ankara (ESB) – Dubai (DXB) – Ankara (ESB) arası uçak bileti
    • Havalimanı Vergileri
    • Alan – otel – alan transferleri
    • Seçilecek kategori otelde 6 Gece Oda – Kahvaltı Konaklama
    • Öğle Yemekli Dubai Şehir Turu ve Dubai Eski Çarşılar Turu
    • Türkçe Rehberlik hizmetleri,
    • Vize Ücreti - Yeşil pasaportlu misafirlere vize uygulaması yoktur. Yeşil pasaport sahipleri vize haklarını ücretsiz verilecek Akşam Yemekli Çöl Safari turu ile kullanacaklardır.

     

    OTEL SEÇENEKLERİ

    • 3* Arabian Park Hotel by Rotana vb. (Şehir Merkezi)
    • 4* Ramada by Wyndham Barsha Heights vb. (Şehir Merkezi)
    • 5* Media Rotana vb. (Şehir Merkezi)

    Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

    • Yurtdışı çıkış harcı
    • Seyahat Sağlık Sigortası 
    • Tourism Dirham / Otel Vergisi  Otel kategorisine göre belirlenen bu vergi konaklayan misafir tarafından otel resepsiyonuna direkt olarak ödenecektir)(2 ve 3 yıldızlı oteller için gecelik 10 AED (yaklaşık 3 Eur), 4 yıldızlı oteller için gecelik 15 AED (yaklaşık 4 Euro), 5 yıldızlı oteller için gecelik 20 AED (yaklaşık 5 EUR)'dir.
    • Ekstra Turlar ve Kişisel Harcamalar
    • İsteğe Bağlı Rehber ve Şoför Bahşişleri,

    (Tek Kişi Katılımda Sng. Konaklama Fiyat Farkı)

    • 3* Otellerde: 4.400 TL.
    • 4* Otellerde: 5.280 TL.
    • 5* Otellerde: 6.600 TL.

    Avantajlı Ekstra Tur Paketi

    Avantajlı Ekstra Tur Paketi: 565 Usd yerine 500 Usd

    • Madinat Jumeirah / Souk Madinat & Çöl Çiçeği Burj Khalifa & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show) (50 Usd) + Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Ferrari World (60 Usd) + Akşam Yemekli Tekne (Dhow Cruise Marina) (85 Usd) + Akşam Yemekli Çöl Safari (85 Usd) + The View at The Palm, Monorail ve The Lost Chambers Akvaryum Turu (110 Usd) + Miracle Garden (55 Usd) + Dubai Frame & Dubai Outlet Center (55 Usd) + Öğle Yemekli La Mer Beach Turu (65 Usd)

    565 Usd yerine 500 Usd

     

    Tur Hareket Detayları

    Kalkış Yerleri:
    Esenboğa Havalimanı
    Tur Hareket Tarihleri:
    20 Nisan

    Tur Fiyatları

    Tarih Seçenekler İki Kişilik Odada
    Kişi Başı
    Tek Kişi Fiyat Farkı Ek YatakÇocuk
    20.04.20233* Otellerde15.400,00 TL- --
     4* Otellerde16.500,00 TL- --
     5* Otellerde17.600,00 TL- --

    1.Ek Bilgiler

    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    2.İptal Şartları

    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalaya kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonra, ödediği rezervasyon bedelinin kalan tutarı iade edilir. 30 - 16 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %40 'ini, 14 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat kanalı hangisi ise aynı kanal üzerinden iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TL cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden hesaplama yapılır...

    3.Vize Bilgileri

    • Umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabi olup, misafirlerimiz acentemiz aracılığı ie Elektronik vize olarak alabilirler
    • Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir.
    • Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. 
    • T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 
    • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 
    • 18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.
    • 18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

    Ankara'dan Vize Dahil Dubai Turu (Ramazan Bayramı Özel) 6 Gece HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

    Bu tur için toplam puanınız

    Tur ne kadar eğlenceliydi?

    Rehberler ne kadar ilgiliydi?

    Oteller / yemekler nasıldı?

    Tur güzergahı nasıldı?



    0850 220 20 38
    Kampanyalardan Haberdar Olun

    © 2018 Tüm Hakları Saklıdır. Acente 2